Cod umplut cu ceapă

.

Peştele e foarte sănătos, iar această reţet e şi gustoasă. Încearcă şi tu!
PORȚII: 4
PREPARARE: 30 min
coacere: 60 MIN
► Ingrediente
► 300 g orez
►4 bucăţi filé de peşte
►un litru supă
►sare
►1-2 lingurițe zahăr
►o linguriță boia
►3 cepe albe
►sare
►piper
►3 linguri ulei de măsline
►3-4 frunze de salată
►un ciorchine roșii cherry

► Preparare:
1. Se spală orezul, se scurge și se pune să fiarbă în puțină apă. Se adaugă supa și se lasă să fiarbă în continuare.
2. Peștele se stropește cu puțin ulei și se condimentează cu sare și piper. Separat, se curăță ceapa, se taie solzișori și se căleşte. Înainte de a se rumeni prea tare, se adaugă puțin zahăr și un praf de boia dulce.
3. Se așază peștele pe grătar și se perpelește uniform. Se umple cu ceapa și se servește cu orezul fiert. Se ornează cu frunze de salată și roșii cherry.
O altă reţetă cu peşte: şalău pane!
Foto: Thinkstock

    
Vedete din Romania Vedete internationale