Ciupercuţe umplute

.

Se fac uşor şi sunt atât de bune!
PORȚII: 6
PREPARARE: 30 min
COACERE: 40-50 min
Ingrediente
► 600 g ciuperci mari
►150 g migdale prăjite, sărate și măcinate
►250 g carne tocată din piept de curcan
►o legătură mărar verde
►o legătură pătrunjel verde
►2-3 linguri ulei de măsline
►50 g unt
►100 g cașcaval
►bețișoare pentru servit

Preparare:
1. Se curăță ciupercile de coaja subțire şi de codiţe şi se spală. Se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se bagă 3-4 minute în cuptor, să se înmoaie.
2. Se toacă codițele, se călesc în puțin ulei și se adaugă carnea tocată și migdalele coapte și măcinate. Se pune spre sfârșit pătrunjelul tocat mărunt, cașcavalul ras și se condimentează cu sare și piper.
3. Se umplu ciupercile cu această compoziție și se bagă câteva minute în cuptor, cât să capete crustă. Se servesc ornate cu pătrunjel proaspăt.
Încearcă şi reţeta de ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel!
Foto: Thinkstock

    
Vedete din Romania Vedete internationale