Ciuperci cu suc de portocale şi usturoi

.

Sănătoase şi delicioase, ciupercile au şi avantajul că se prepară foarte uşor. Încearcă această reţetă de ciuperci cu suc de portocale şi usturoi!

►12 ciuperci
► 2 portocale
► 3 căţei de usturoi
► 1 legătură pătrunjel
► 4 linguri ulei de măsline
► 1 lingură mărar tocat
► sare

► Ciupercile se curăţă cu atenţie. Se rade coaja de portocală şi se păstrează sucul. Se rup frunzuliţele de pătrunjel, se ţin câteva pentru decor, iar restul se toacă mărunt. Usturoiul se curăţă şi se toacă mărunt.
► Se unge o tavă din teflon cu 1 lingură de ulei de măsline, se pun ciupercile, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, coaja şi sucul de portocală şi se stropeşte cu restul de ulei. Se dă cu sare şi se lasă cca 10 minute pe foc. Se decorează cu restul de pătrunjel şi se poate servi.
Încearcă şi ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel!
Foto: Northfoto

    
Vedete din Romania Vedete internationale