Ciorbă de fasole

.

O reţetă răcoroasă de vară, care se face uşor şi e delicioasă!
PORȚII: 6
PREPARARE: 30 min
FIERBERE: 120 min
Ingrediente
► 300 g fasole
►2 morcovi
►2 ardei
►2-3 cepe
►o țelină mică
►sare
►piper
►300 ml borș
►2 linguri ulei de măsline
►o legătură pătrunjel

Preparare:
1. Se lasă fasolea câteva ore în apă. Se curăță și se spală între timp restul legumelor.
2. Ciolanul semiafumat se curăță și se opărește. Se pune apoi să fiarbă în apă cu sare și se curăță de spumă, dacă este nevoie. Se adaugă apoi fasolea și legumele curățate și tăiate subțiri. Se fierb la foc mic.
3. Ciolanul fiert se curăță de carne, se taie cubulețe și se adaugă în ciorbă.
4. Se clocotește borșul și, după ce a fiert 5-10 minute, se adaugă în ciorbă. Se servește ornată cu pătrunjel și mărar.
Foto: Thinkstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton