Cannelloni cu carne

.

Ce ai zice să prepari diseară această mâncare italienească delicioasă?
PORŢII: 4
PREPARARE: 30 min
coacere: 60 MIN
Ingrediente:
► 18 tuburi cannelloni
►300 g carne tocată
►2-3 linguri ulei de măsline
►sare
►piper negru măcinat
►cimbru uscat și verde
►4 roșii
►o legătură mărar
►300 g brânză Brie

1. Se pune apă să fiarbă și se adaugă o linguriță de sare. Roșiile se spală, se opăresc în apa clocotită și se decojesc. Se taie cubulețe sau se pasează cu blenderul. Sosul obţinut se pune la foc mic, cu o linguriță de sare.
2. Carnea tocată se călește în ulei de măsline. Se adaugă sare, piper, cimbru verde și uscat și se înăbușă la foc mic.
3. Se umplu cannelloni cu compoziția de carne. Acestea se aşază într-un vas, peste sosul de roşii de mai sus, aromat cu cimbru. Deasupra se pun cuburi de brânză Brie și fire subțiri de mărar și se bagă în cuptor. Se scot după ce s-au rumenit ușor.
Încearcă şi reţeta de cannelloni cu roşii şi brânză!
Foto: Thinkstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton