O reţetă numai bună pentru vară. Se face rapid şi e o mâncare foarte gustoasă!
PORȚII: 4
PREPARARE: 30 min
coacere: 40 MIN
► Ingrediente
► 4 bucăți ardei roșu
►200 g fasole cu bobul roșu
►cimbru verde
►o foaie dafin
►2 linguri pastă de ardei
►chilli
►o lingură pastă de roșii
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►2 cepe roșii
►3-4 linguri ulei de măsline
►8-10 roșii cherry
► Preparare:
1. Se alege și se spală fasolea. Se fierbe în 2-3 ape, pentru a elimina toxinele, apoi se fierbe cu sare, ceapă şi foaia de dafin.
2. Separat, se spală ardeii, se taie jumătăți și se curăță de seminţe. Se stropesc cu ulei de măsline și se condimentează cu sare. Se pun pe grătarul încins și se coc puţin.
3. După ce a fiert fasolea, se prepară cu pasta de roșii și de ardei, se condimentează și se mai lasă câteva minute să fiarbă. Ardeii copți se umplu cu fasolea picantă. Se ornează cu rondele de cherry şi cimbru. Încearcă şi salata de cartofi şi fasole!