O reţetă de aperitiv foarte gustos care arată excelent şi se potriveşte la mesele cu invitaţi.
► Ingrediente ► 8 roșii ►o țelină medie ►100 g cașcaval afumat ►100 g mozzarella ►sare ►zeama de la 1-2 lămâi ►2 linguri ulei de măsline ►piper negru măcinat ►o gulie ►1-2 legături pătrunjel
► Preparare: 1. Se spală roșiile, se șterg, se taie capacele și se scoate miezul. Se lasă să se scurgă pe un șervet absorbant de bucătărie. 2. Separat, se curăță țelina și guliile și se dau pe răzătoarea mare. Se storc de suc și se amestecă cu zeama de lămâie, sarea, piperul și uleiul de măsline. 3. Se adaugă cașcavalul, mozzarella și pătrunjelul tocat mărunt. Se presară pesmetul pe deasupra şi se călesc 5 minute, într-o tigaie termorezistentă. 4. Se umplu roșiile cu compoziţia călită. Încearcă şi acest aperitiv cu brânză şi roşii uscate!