O reţetă săţioasă, dar cu puţine calorii. Încearcă şi tu!
► Ingrediente ► 400 g varză de Bruxelles ►3 morcovi ►400 g cartofi ►100 g brânză mascarpone ►75 g unt ►100 g brânză brie ►100 g brânză camembert ►75 ml vin dulce
► Preparare: 1. Se curăță legumele, se spală în câteva ape și se pun să fiarbă în apă cu sare. După ce au fiert, se scot în sită și se scurg. 2. Se pregătește crema din cele trei tipuri de brânză. Se pun toate într-un vas înalt și se fierb la baie de aburi. Se adaugă vinul dulce, untul și în momentul când seamănă cu o smântână groasă se ia de pe aburi. 3. Separat, se tapetează tava cu pesmet alb și unt, se pun legumele bine stoarse, se mai presară sare și se toarnă sosul cremos. Se bagă în cuptor și se lasă maximum 30 de minute. Încearcă şi reţeta de ciupercuţe gratinate!