O porţi de pui cu legume este o cină uşoară, dietetică şi sănătoasă. Iar condimentele picante îi dau un gust delicios. Încearcă şi tu reţeta de pui picant cu legume!
Ingrediente
► un piept de pui
► 200 g paste
► 300 g fasole verde păstăi
► 3-4 gogoșari
► 200 g broccoli
► 50 g mazăre
► o ceapă roșie mare
► 100 g porumb dulce
► sare
► piper
► 100 g unt
► 3 linguri ulei de măsline
► o lingură boia iute
► cimbru proaspăt
Preparare:
1. Se curăță și se taie pieptul. Se unge cu unt şi se condimentează.
2. Separat, se desface bucheţelele de broccoli și se curăță fasolea, apoi se pun să fiarbă în apă cu sare.
3. Pastele se pun să fiarbă. După ce s-au făcut, se scot și se țin sub jet de apă rece.
4. Se topește untul, se adaugă uleiul de măsline și se prăjeşte carnea. După ce s-a rumenit, se adaugă ceapa, gogoșarii, mazărea, broccoli, fasolea şi pastele, sare și piper.
Foto: Shutterstock