O reţetă simplă şi delicioasă pentru masa de Paşte! Poftă bună!
►5 ouă fierte tari ► 4 linguri maioneză ► 1 lingură muştar ► sare ► piper măcinat ► 2 linguri caviar ► 1 roşie ► 2 ridichi ► 2 bucăţi carne de crab ► 2 fâşii file de somon ► mărar ► asmaţui ► arpagic
► Ouăle se taie jumătăţise scoate gălbenuşul, se pasează bine şi se amestecă bine cu maioneza şi muştarul, apoi se dau cu sare şi piper. ► Jumătăţile de ou se pun pe un platou. Compoziţia se pune într-un şpriţer şi se umplu jumătăţile de ouă. ► Roşia se opăreşte câteva secunde în apă fiartă, se curăţă de pieliţă şi se taie fâşii. Ridichile se taie şi ele în felii subţiri. ► Ouăle umplute se decorează cu bobiţe de caviar, cu fâşiuţe de roşii, cu carnea de crab şi cu verdeţurile, ca în fotografia de mai sus. Decorează masa cu flori şi şerveţele colorate!