Piept de pui umplut cu bacon şi caşcaval

.

O reţetă foarte simplă, uşurică, rapidă – numai bună de început de an. Ceva asemănător am mâncat într-un restaurant sârbesc, dar acolo conţinea şi smântână.
Iar mie, după perioada foarte plină, gastronomic vorbind, care s-a încheiat… îmi trebuia ceva mai uşor 🙂

O reţetă pentru prietenii de la Unica

Ingrediente

    * 4-8 felii de pui (în funcţie de câte porţi vreţi să faceţi, 2 felii pentru fiecare porţie)
    * 150 g caşcaval
    * 100 g bacon
    * 1 lingură de fulgi de ardei iute sau boia iute (opţional)

Reţetă

Am bătut feliile de pui cu ciocanul, cu grijă să nu le rup. Cum spuneam, îmi trebuie 2 felii pentru fiecare porţie, una va fi „baza”, iar cealaltă „capacul”. Pe fiecare felie „bază” am pus caşcaval ras şi bacon tăiat foarte subţire. Eu am pus şi câţiva fulgi de ardei iute, dar sigur că puteţi pune orice alte mirodenii vă încântă.

Am acoperit apoi cu felia „capac” şi am bătut marginile, după care am pus fiecare „pachet” pe grătarul bine încins.

După vreo 5 minute, când felia „bază” s-a făcut, le-am întors. Pe partea făcută deja am mai presărat nişte caşcaval. Bine, eu am pus şi puţin parmezan, dar şi ăsta e opţional 🙂

Și gata, asta a fost. Efort minim, satisfacţie maximă. Poftă bună 🙂

Piept de pui umplut cu bacon şi caşcaval

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton