Păstrăvi în sos de vin

.

Această reţetă de peşte va fi pe placul întregii familii. Şi nu e greu de preparat!
Ingrediente
4 pastravi
o ceapa
un morcov
300 ml vin rosu
1/2 tija ţelina
120 ml supa falsa de legume
o foaie dafin
o linguriţa cimbru
o lingura ulei
sare
Preparare:
1. Într-o tigaie cu ulei se calesc ceapa taiata pestisori, morcovul rondele, ţelina cuburi mici. Se adauga cimbru, foaia de dafin, sarea si se stinge cu vin. Se lasa pe foc înca 5 minute.
2. Între timp, se prepara supa falsa, iar legumele se asaza în tava de cuptor si se acopera cu
legumele.
3. Se pun pestii deasupra si se dau la cuptor pentru 20 de minute.
4. Se poate servi pestele cu legume sau acestea pot fi pasate si fierte apoi cu 1/2 linguriţa amidon.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton