Culinar

10 rețete cu cireșe pentru vară! Delicii răcoritoare și ușor de preparat
Culinar

10 rețete cu cireșe pentru vară! Delicii răcoritoare și ușor de preparat

Încearcă diverse rețete de cireșe pentru deserturi de vară aromate, delicioase și răcoritoare. Din aceste fructe dulci și parfumate poți...

Gulia - beneficii, diete și rețete simple cu gulie
Culinar

Gulia - beneficii, diete și rețete simple cu gulie

Gulia este deosebit de apreciată pentru gustul ei dulceag și proaspăt, și pentru textura crocantă. Descoperă cele mai utile informații...

10 rețete cu căpșune pentru lunile de vară
Culinar

10 rețete cu căpșune pentru lunile de vară

Pe cât sunt de aromate și delicioase, pe atât sunt de iubite. Căpșunele sunt fructe dulci și răcoritoare pe care...

Leușteanul, beneficii pentru sănătate și rețete aromate
Culinar

Leușteanul, beneficii pentru sănătate și rețete aromate

Leușteanul este nelipsit din borșul acru și răcoritor. Această plantă aromatică este una dintre cele mai populare în bucătăria românească,...

Antricot de vită cu sos Roquefort, rețeta lui chef Florin Dumitrescu
Culinar

Antricot de vită cu sos Roquefort, rețeta lui chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu obișnuiește să își „răsfețe” urmăritorii de pe rețelele de socializare, cu unele dintre cele mai delicioase rețete....

Ce poți face cu resturile de cozonac după Sărbători. Horia Vârlan:  “Facem prăjitură Trifle” / Exclusiv
Culinar

Ce poți face cu resturile de cozonac după Sărbători. Horia Vârlan: “Facem prăjitură Trifle” / Exclusiv

Cum salvăm resturile de cozonac? Multe gospodine se întreabă ce pot face cu cozonacul rămas după Sărbători, mai ales atunci...

Ce poți face cu ouăle rămase de la Paște. Trei idei de rețete cu ouă fierte de la Horia Vârlan / Exclusiv
Culinar

Ce poți face cu ouăle rămase de la Paște. Trei idei de rețete cu ouă fierte de la Horia Vârlan / Exclusiv

Horia Vârlan a dezvăluit, în exclusivitate pentru Unica.ro, câteva rețete pe care le poți face din ouăle rămase de la...

Ce punem pe masa de Paşte. Cele mai rapide rețete de aperitive, foietaje, ciorbă, friptură și desert
Culinar

Ce punem pe masa de Paşte. Cele mai rapide rețete de aperitive, foietaje, ciorbă, friptură și desert

Paștele reprezintă ocazia ideală pentru ca familiile și prietenii să se reunească și să petreacă împreună câteva ore de neuitat....

Cinci greșeli pe care le faci când pregătești friptura de miel
Culinar

Cinci greșeli pe care le faci când pregătești friptura de miel

Pregătirile pentru masa festivă de Paște sunt în toi, iar gospodinele și-au făcut deja o viziune despre cum trebuie să...

Ciorbe de miel de Paşte. Rețete ușoare pentru cel mai așteptat preparat al lunii
Culinar

Ciorbe de miel de Paşte. Rețete ușoare pentru cel mai așteptat preparat al lunii

Ciorba de miel este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate preparate de pe masa de Paște. De oricei, românii...

Cât stă friptura de miel la cuptor. Secretul pentru o carne suculentă și fragedă
Culinar

Cât stă friptura de miel la cuptor. Secretul pentru o carne suculentă și fragedă

Friptura de miel este, probabil, cel mai așteptat preparat la masa de Paște. Fie că este pulpă sau cotlet, este...

Friptură de miel de Paşte. Cele mai simple și gustoase rețete
Culinar

Friptură de miel de Paşte. Cele mai simple și gustoase rețete

Mielul poate fi gătit în foarte multe feluri, însă friptura este preparatul pe care românii iubesc să îl vadă pe...

Cu ce acrim ciorba de miel. Rețetele recomandate de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu
Culinar

Cu ce acrim ciorba de miel. Rețetele recomandate de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Ciorba de miel nu lipsește din meniul gospodinelor de Paște. Poate fi un deliciu dacă e făcută ca la mama...

Pască în trei straturi. Rețeta preparatului vedetă de pe masa de Paște în 2023
Culinar

Pască în trei straturi. Rețeta preparatului vedetă de pe masa de Paște în 2023

Pregătirile pentru Sărbătorile Pascale sunt în toi și ne-am gândit să le venim în ajutor gospodinelor cu o altfel de...

Pavlova, după rețeta lui chef Florin Dumitrescu. Cum se prepară cel mai căutat desert de Paște
Culinar

Pavlova, după rețeta lui chef Florin Dumitrescu. Cum se prepară cel mai căutat desert de Paște

Pavlova este un desert lejer, răcoritor șu foarte ușor de făcut. Chef Florin Dumitrescu a împărtășit cu fanii săi de...

Prăjituri de Paște. Cele mai bune rețete de prăjituri pentru masa de Paște
Culinar

Prăjituri de Paște. Cele mai bune rețete de prăjituri pentru masa de Paște

După ciorbe, fripturi și aperitive, ce poate fi mai bun decât un platou cu prăjituri făcute în casă? Că doar...

Ce organe se pun la drobul de miel. Cele mai bune rețete pentru Paște
Culinar

Ce organe se pun la drobul de miel. Cele mai bune rețete pentru Paște

Drobul de miel este cel mai îndrăgit preparat care se regăsește pe masa de Paște. Deși multă lume îl iubește,...

Jojo are o rețeta specială de tocăniță de miel pentru masa de Paște. Ce truc folosește pentru a-i ieși ca la restaurant
Culinar

Jojo are o rețeta specială de tocăniță de miel pentru masa de Paște. Ce truc folosește pentru a-i ieși ca la restaurant

Sărbătorile Pascale sunt așteptate cu nerăbdare și de vedete, care se întrec în bucătărie pentru a-și demonstra calitățile de bucătar....

Drob de miel pentru Paște, după rețeta lui Florin Dumitrescu. Juratul de la "Chefi la cuțite" adaugă un ingredient care îi sporește savoarea
Culinar

Drob de miel pentru Paște, după rețeta lui Florin Dumitrescu. Juratul de la "Chefi la cuțite" adaugă un ingredient care îi sporește savoarea

Drobul de miel este unul dintre cele mai îndrăgite preparate tradiționale de pe masa festivă de Paște. Acest aperitiv specific...

Mirela Vaida are o rețetă specială de pască în două culori. Cum se prepară deliciosul desert
Culinar

Mirela Vaida are o rețetă specială de pască în două culori. Cum se prepară deliciosul desert

Mirela Vaida are o rețetă specială de pască pentru masa festivă de Paște. Este vorba despre o pască în două...

buton