Culinar

Cele mai bune gogoși fără drojdie. Rețeta Alinei Gologan, MasterChef
Culinar

Cele mai bune gogoși fără drojdie. Rețeta Alinei Gologan, MasterChef

Alina Gologan (30 ani, Timișoara) este câștigătoarea ultimei ediții MasterChef (Pro TV). Vloggerița de lifestyle a impresionat juriul și audiența...

Delicioasă, dietetică și plină de vitamine: Ciorbă de verdețuri de sezon, rețeta Sandei Marin
Culinar

Delicioasă, dietetică și plină de vitamine: Ciorbă de verdețuri de sezon, rețeta Sandei Marin

Este incredibil de ușor de făcut, se prepară din cele mai ieftine, gustoase și sănătoase ingrediente – verdețuri de sezon...

Gogoși fără drojie. Rețeta bloggerului Diva în Bucătărie
Culinar

Gogoși fără drojie. Rețeta bloggerului Diva în Bucătărie

Unul dintre cele mai dorite deserturi de preparat acasă zilele acestea a fost gogoașa. Dar cum să faci gogoși când...

Drobul tradițional de Paște, rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Drobul tradițional de Paște, rețeta lui Radu Anton Roman

„Amintire milenară a Paștelui Ortodox, numit pe alocuri plăcintă de cighir, drobul este strofa a patra, cea care se recită...

Cum prepari maiaua "veșnică" - drojdia care nu se strică niciodată și se poate refolosi la nesfârșit
Culinar

Cum prepari maiaua "veșnică" - drojdia care nu se strică niciodată și se poate refolosi la nesfârșit

Nimic nu se compară cu pâinea făcută în casă. Textura, mirosul și gustul franzelei aburinde, coapte în propria bucătărie, sunt...

Pască tradițională de Paște, rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Pască tradițională de Paște, rețeta lui Radu Anton Roman

Paștele se apropie cu pași repezi, iar gospodinele trebuie să se gândească de pe acum la cum va arăta masa...

Cremă de zahăr ars cu portocală. Rețetă rapidă de la Ela Crăciun
Culinar

Cremă de zahăr ars cu portocală. Rețetă rapidă de la Ela Crăciun

Prezentatoarea tv și bloggerița Ela Crăciun a postat pentru comunitatea ei din social media o nouă rețetă rapidă de desert...

Secretul rețetei clasice de pizza, dezvăluit de un bucătar italian. Care-i cea mai bună făină pentru blatul perfect
Culinar

Secretul rețetei clasice de pizza, dezvăluit de un bucătar italian. Care-i cea mai bună făină pentru blatul perfect

Cui nu-i place pizza? Cu blat subțire sau pufos, cu multă, multă brânză, cu salam picant sau fâșii savuroase de...

„Cartofi săraci”, rețeta lui Radu Anton Roman. Cea mai ieftină și delicioasă mâncare de post
Culinar

„Cartofi săraci”, rețeta lui Radu Anton Roman. Cea mai ieftină și delicioasă mâncare de post

Cartoful se numără printre legumele nelipsite din bucătăria românilor. Îl găsești peste tot, în orice magazin alimentar, este gustos, sățios...

Rețetă pentru situații de criză. Cum prepari "pâinea săracului", în doar 10 minute
Culinar

Rețetă pentru situații de criză. Cum prepari "pâinea săracului", în doar 10 minute

În contextul epidemiei de coronavirus, fiecare dintre noi trebuie să fie cât mai chibzuit cu banii și trebuie să adopte...

(P) Cea mai simplă rețetă de șnițel de pui
Advertorial

(P) Cea mai simplă rețetă de șnițel de pui

Bucățile de carne dezosată, de pui, porc sau vită, acoperite de un strat crocant de pesmet și apoi prăjite vor...

Cum prepară Carmen Brumă salata dietetică de post
Culinar

Cum prepară Carmen Brumă salata dietetică de post

Postul este o perioadă importantă pentru toți cei care vor să se purifice pe plan spiritual și trupesc. Din punct...

Rețete deosebite: Albă ca Zăpada de post
Culinar

Rețete deosebite: Albă ca Zăpada de post

Chiar dacă ne aflăm în perioada postului, nu înseamnă că nu ne putem răsfăța cu un desert savuros și ușor...

Sarmale delicioase de post, după rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Sarmale delicioase de post, după rețeta lui Radu Anton Roman

Celebrul jurnalist, scriitor și realizator de televiziune Radu Anton Roman (19.08.1948 – 29.08.2005) a cochetat și cu domeniul gastronomic în...

Pilaf bulgăresc de post. Rețeta delicioasă a Sandei Marin
Culinar

Pilaf bulgăresc de post. Rețeta delicioasă a Sandei Marin

Orezul este unul dintre cele mai utilizate alimente în perioada postului. Este hrănitor, gustos și se poate prepara rapid, în...

Rețeta măicuțelor de la Mănăstirea Prislop: Cei mai buni ardei umpluți de post
Culinar

Rețeta măicuțelor de la Mănăstirea Prislop: Cei mai buni ardei umpluți de post

Îți plac ardeii umpluți? Cui nu-i plac? Sunt un preparat culinar delicios, sănătos și consistent, potrivit pentru orice sezon. Pentru...

(P) Povestea ta de Crăciun cu arome locale
Advertorial

(P) Povestea ta de Crăciun cu arome locale

În decembrie, vrei să te bucuri de perioada sărbătorilor. Te invităm să petreci momente magice, într-o atmosferă festivă, care aduce...

Spiritul DULCE al sărbătorilor
Culinar

Spiritul DULCE al sărbătorilor

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Grace Couture Cakes revine cu o nouă colecție de torturi, prăjituri și cadouri...

(P) OMG!Burger, noul preparat al restaurantului Burger si Scoici
Advertorial

(P) OMG!Burger, noul preparat al restaurantului Burger si Scoici

Restaurantul Burger si Scoici, situat pe Str. Smardan 41, vine in intampinarea clientilor sai imbogatindu-si permanent meniul in functie de...

Fursecuri de post
Culinar

Fursecuri de post

Fursecuri de post cu mere, incredibil de gustoase. Dovada că și în post poți mânca dulciuri din cele mai delicioase...

buton