Pe lângă friptură de miel şi drob, cozonacul şi pasca sunt produsele care nu trebuie să lipsească de pe masa pascală. Chiar dacă ai deja reţetele tale, nu strică să încerci ceva nou. Ţine cont şi de trucurile noastre şi vei avea un desert delicios, pe placul tuturor.
Cozonac pufos
Ingrediente: aluat: un kg faină de cozonac, 50 g drojdie proaspătă, 200 g zahăr tos, 5 gălbenuşuri, 500 ml lapte, 200 g unt, coaja rasă de la o lămâie, coaja rasă de la o portocală, o esenţă de vanilie, 25-30 g sare, 125 g ulei;
– umplutură: 4 albuşuri, 4 linguri de zahăr pudră, 3 linguri de cacao, o esenţă de rom, 250 g miez de nucă măcinat, 150 g stafide; decor: zahăr pudră
Citește mai departe rețetele de cozonac pufos și pască pe Libertatea.ro