Meniul perfect pentru o cină delicioasă.
Ingredientele nu sunt foarte multe, însă rezultatul este minunat.
PENTRU 4 PERSOANE – PREPARARE: 30 MINUTE COACERE: 40 MINUTE
► 600 g antricot de vită ► sare, piper roşu măcinat ► 3 linguri de sos de soia ► 500 g broccoli ► 1 morcov mare ► 100 ml supă ► 1 lingură de amidon ► ulei pentru prăjit
►►Se taie carnea, spălată în prealabil, în cubuleţe. Se asezonează cu sare şi piper şi se lasă la marinat timp de 30 de minute. ► Se spală broccoli şi morcovul. Se taie broccoli în bucăţi mai mici, iar morcovul pe lungime, în felii. Se fierb legumele în apă sărată, timp de 5 minute. ► Se încălzeşte uleiul într-o tigaie mare şi se călesc cubuleţele de carne. Se adaugă supa şi se mai fierbe puţin. ► Se adaugă broccoli şi morcovul într-o tigaie şi se încălzeşte. Se diluează sosul cu amidon şi cu puţină apă. Se ia tigaia de pe foc şi se serveşte cald.