Nu ştii ce prăjituri să faci sau ce mâncare să mai găteşti? Te ajutăm noi, cu cele mai simple şi mai gustoase reţete culinare, perfecte pentru tine şi familia ta.
Ingrediente
– 500 g piept de pui dezosat
– 2 roşii
– 2 ardei graşi verzi
– 2 ardei graşi roşii
– 2 cepe
– condimente pentru friptură
– legume uscate
1. Pieptul de pui se spală, se usucă şi se taie bucăţi subţiri şi pătrate de 3-4 cm. Se condimentează şi se lasă la rece.
2. Roşiile se spală şi se taie rondele suficient de groase, astfel încât să nu se rupă când se frig. Ardeii graşi se spală, se curăţă şi se taie felii pătrate. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie rondele. Beţele de bambus se umezesc, pentru a nu se arde pe grătar.
3. Bucăţile de piept de pui şi legumele tăiate se pun alternativ pe beţele de bambus, apoi se frig pe grătarul încins, uns cu grăsime. Se servesc calde.