Pastele se numără printre alimentele preferate ale românilor. Se parepară rapid, în zeci de combinații, în funcție de preferințe, sunt foarte gustoase și sățioase. Dacă vă plac pastele, dar vă gândiți că, oricum ar fi ele gătite, îngrașă, puteți încerca rețeta dietetică de paste pe care o face adesea Cristina Șișcanu. De o bună perioadă de timp, Cristina Șișcanu urmează un regim de alimentație echilibrat pentru a-și menține silueta, iar acest fel de mâncare face parte din dieta ei.
Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram rețeta pastelor dietetice cu brânză.
Paste cu brânză – rețeta dietetică preparată de Cristina Șișcanu
Ingrediente: 100 g paste integrale, 6 roșii cherry, 120 g mozzarela light, 150 grame iaurt grecesc (2% grăsime), 1 lingură parmezan, 1 cățel usturoi, 1 lingură ulei de măsline, sare, piper, frunze proaspete de busuioc, semințe de mac, alte verdețuri proaspete (la alegere).
Citeşte şi: Andreea Marin, trei rețete de preparate dietetice delicioase
Mod de preparare:
Roșiile se trag la tigaie, în uleiul de măsline, cu usturoiul pisat, cu sare și piper (după gust) și cu frunzele de busuioc. Când roșiile sunt aproape gata, adăugăm pastele fierte conform instrucțiuniilor de pe ambalaj, apoi mozarella tăiată feliuțe sau rasă și iaurtul. Amestecăm ușor și punem capacul câteva minute până se omogenizează toate ingredientele. Ornăm totul cu verdețuri tocate, presărăm deaspura pastelor parmezanul și semințele de mac și …gata! Pofta buna!
Foto – Instagram/Facebook
Ultima modificare septembrie 30, 2021 3:37 pm