Cordon Bleu

.

Trebuie să încerci şi tu această reţetă faimoasă! Cordon Bleu este un preparat gustos şi se face destul de uşor.
Ingrediente: 4 felii piept de pui, 4 felii sunca, 4 felii brânza topita, un ou, pesmet, sare, piper, ulei pentru prajit

1. Feliile de carne se bat uşor cu ciocanul de şniţele.
2. Peste fiecare felie de carne se aşază câte o felie de brânză topită, iar peste aceasta din urmă se pune o felie subţire de şuncă.
3. Se rulează carnea cu brânză şi şuncă uşor, se prind rulourile cu o scobitoare ca să ţină bine şi se trec prin ou bătut cu sare şi piper.
4. Pe o farfurie se pune pesmetul şi se trece fiecare rulou prin pesmet. Se prăjesc rulourile în baie de ulei încins. Se scot pe şervete de hârtie.
Cordon bleu cu legume

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton