Conserve: Ardei iuţi muraţi, umpluţi cu stafide

.

O combinaţie fatală.
Vezi despre ce este vorba şi cum se ace.
PENTRU 6 BORCANE DE 250 ML FIECARE
►800 g ardei iuţi roşii
► 200 g stafide
► 250 ml apă
► 250 ml miere
► 250 ml oţet
► Se taie ardeiul în partea de sus, lângă codiţă, se scobeşte şi se umple cu stafidele foarte bine spălate (foloseşte mănuşi din cauciuc atunci când îndepărtezi seminţele de la ardei).
► Se pun ardeii umpluţi în borcane şi se toarnă deasupra marinata, preparată din apă, amestecată cu miere şi oţet.
► Se închid borcanele şi se sterilizează timp de 15 minute, la temperatura de 80°C.

Bonus, o reteta genială de Compot de zmeură.

Vezi și care este cea mai bună reteta de dulceata de ardei iute

Ultima modificare octombrie 2, 2019 11:51 am

    
Vedete din Romania Vedete internationale