Invata sa prepari cannelloni dupa o reteta italiana cu carne tocata de pui si sos de rosii delicios! Ingrediente: ►250 g cannelloni ► 500 g carne tocată de pui ► 400 g roşii decojite tăiate cubuleţe ► 250 ml smântână sau iaurt ► 1 ceapă mică ► 2 morcovi raşi ► 2 cepe verzi ► 1 ardei iute ► 4 linguri vin alb ► 1 ou ► ulei măsline ► 2 linguri parmezan ras ► pătrunjel verde
Încearcă şi reţeta noastră de paste cu pui
1 Se pun cannelloni pe foc în apă fiartă cu puţină sare. Sunt gata când se ridică la suprafaţă, se iau cu o spumieră şi se pun la scurs pe un şerveţel.
2 Se călesc ceapa, ardeiul iute, tocate mărunt şi morcovul dat prin răzătoarea mică. Se adaugă roşiile, pătrunjelul, vinul şi un vârf de linguriţă de sare şi se lasă pe foc 10 minute. Separat, se amestecă bine carnea de pui tocată cu oul bătut, cu ceapa verde şi smântâna şi se condimentează cu sare şi piper alb proaspăt râşnit. Cu această compoziţie se umplu rulourile.
3 Se unge o tavă cu ulei de măsline, se toarnă jumătate din sosul de roşii, se aşază cannelloni umplute, unul lângă altul, se toarnă restul de sos, iar deasupra se pune parmezanul ras şi se bagă în cuptorul încins.