Când poposeşti pe meleaguri străine, îţi doreşti să experimentezi cultura şi tradiţiile acestor locuri noi. Muzeele pline de poveşti, peisajele demne de pus în ramă şi obiceiurile ciudate, dar încântătoare, sunt principalii factori după care te ghidezi atunci când îţi alegi destinaţia pentru vacanţa mult visată.
Nu puţini sunt însă cei care acordă o importanţă desăvârşită gastronomiei.Descoperă unde poţi întâlni cele mai savuroase preparate tradiţionale şi care sunt acestea.
Tocană Irlandeză
Irlanda este renumită pentru gustoasele tocăniţe de miel sau oaie. Carnea se pune la fiert la foc mic, se adaugă ceapă, morcovi, praz şi orez. De regulă, cartoful este ingredientul de bază al preparatelor tradiţionale irlandeze încă din anii 1800, jucând şi un rol important în prepararea tocăniţelor. Pentru ca masa tradiţională să fie completă, serviţi tocăniţa cu o porţie de găluşte din seu.
Mai multe despre gastronomia internaţionala citeşti pe Blogul Ciprian a fost acolo.