Te-ai gândit vreodată să asortezi rețetele pe care le pregătești la stilul tău vestimentar? Surprinde-ți familia sau invitații cu feluri de mâncare potrivite personalității tale!
Astăzi îți prezentăm rețeta perfectă pentru femeile elegante și rafinate, care nu au prea mult timp de pierdut în bucătărie. E gata în 10 minute, pentru ca apoi să ai timp să-ți pregătești ținuta.
Ești pasionată de bijuterii, iar preferatele tale sunt broșele? Înseamnă că ești o femeie rafinată, cu gusturi clasice și în general adopți ținute elegante prin simplitatea lor lor. Ți se potrivește perfect rețeta de paste cacio e pepe – o rețeta clasică, minimalistă, pe care orice pasionată de paste trebuie să o cunoască.
Ingrediente
- 100 de grame penne Pambac
- 50 de grame brânză pecorino romano
- sare după gust
- piper negru proaspăt măcinat
Preparare
- Se pune pe foc apa cu sare. Cand a dat în fiert, se adaugă pastele și se lasă la foc conform instructiunilor de pe pachet.
- Între timp se rade brânza într-o tigaie și se adaugă peste ea o lingură din apa în care au fiert pastele. Se amestecă până când capătă consistența unei creme, iar dacă e necesar se mai poate adăuga apă.
- După ce au fiert pastele, se pun peste crema de brânză, în tigaie. Nu este nevoie să fie scurse foarte bine.
- Se mai pune totul la foc timp de câteva minute.
- Pastele cacio e pepe se servesc cu piper negru proaspăt măcinat.
Pentru această rețetă îți recomandăm pastele Pambac tip penne, dar nu uita că poți folosi orice alt tip de paste – spaghete, tuburi, spirale, elice.
Nu ezita să încerci și pastele integrale Pambac! Acestea conțin 100% făină integrală si au un conținut ridicat de nutrienți și fibre.
Nu rata următoarea rețetă trendy – inele arrabiata!
Ultima modificare aprilie 5, 2017 1:09 pm