Aperitiv cald cu brânză şi legume

.

Un aperitiv numai bun pentru musafirii sosiţi pe neaşteptate. Se face repede şi e foarte bun.

Ingrediente:
►800 g telemea de capră
►8 roșii prunișoare
►busuioc verde
►1-2 cepe
►1-2 linguri pastă de măsline verzi
►ulei de măsline
►piper negru
1. Se taie brânza felii, care se ung cu pasta de măsline verzi și se lasă 3-4 ore la rece.
2. Se spală roșiile și ceapa și se taie rondele subțiri.
3. Se stropesc cu ulei de măsline şi se condimentează cu piper. Se pun peste brânză și se ornează cu busuioc verde.
4. Feliile de brânză se înfășoară în hârtie de copt, care se strânge bine la capete și se bagă în cuptor.
5. Se lasă să se rumenească ușor la 160°C, apoi se scot şi se servesc calde.
Încearcă şi acest aperitiv: rulouri cu brânză şi roşii uscate

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton