Culinar

Drob de miel, după rețeta lui chef Sorin Bontea. Secretul juratului „MasterChef” pentru un drob delicios
Culinar

Drob de miel, după rețeta lui chef Sorin Bontea. Secretul juratului „MasterChef” pentru un drob delicios

Chef Sorin Bontea a dezvăluit care este rețeta lui de drob de miel, unul dintre cele mai îndrăgite preparate tradiționale...

Rețeta de mucenici moldovenești a lui chef Cătălin Scărlătescu. Ies pufoși și aromați
Culinar

Rețeta de mucenici moldovenești a lui chef Cătălin Scărlătescu. Ies pufoși și aromați

Sărbătoarea creștină a Sfinților 40 de Mucenici din Sebastia este prăznuită anual pe data de 9 martie. Tot atunci, românii pregătesc acasă...

Ce ingredient secret pune Cătălin Scărlătescu în oala de sarmale ca să fie fragede. Un truc perfect de sărbători
Culinar

Ce ingredient secret pune Cătălin Scărlătescu în oala de sarmale ca să fie fragede. Un truc perfect de sărbători

Cătălin Scărlătescu este cunoscut pentru preparatele sale impecabile și pentru modul în care reușește să transforme orice rețetă într-o adevărată...

Cum să faci cea mai pufoasă și delicioasă negresă. Rețeta mamei, ideală pentru masa de Crăciun
Culinar

Cum să faci cea mai pufoasă și delicioasă negresă. Rețeta mamei, ideală pentru masa de Crăciun

Negresa este unul dintre cele mai iubite deserturi din România. Pufoasă, delicioasă și cu o aromă intensă de ciocolată, atât...

Somon sălbatic sau de crescătorie - care este mai bun. Diferențe și beneficii
Culinar

Somon sălbatic sau de crescătorie - care este mai bun. Diferențe și beneficii

Somonul este un pește delicios, deosebit de apreciat pentru carnea lui savuroasă și pentru numeroasele beneficii pe care le are...

Ce greşeli să nu faci când găteşti ciuperci
Culinar

Ce greşeli să nu faci când găteşti ciuperci

Gătește mai des ciuperci, mai ales vara și toamna, când poți găsi ciuperci proaspete de pădure. Ciupercile sunt o sursă...

Tartă cu spanac și telemea de capră, rețeta lui chef Sorin Bontea. Aperitivul ideal pentru toamnă
Culinar

Tartă cu spanac și telemea de capră, rețeta lui chef Sorin Bontea. Aperitivul ideal pentru toamnă

Chef Sorin Bontea se pregătește intens de competiția MasterChef, unde este jurat, nu doar în platou, ci și în bucătărie....

La ce temperatură se coace checul în cuptorul electric
Culinar

La ce temperatură se coace checul în cuptorul electric

Cuptorul electric este tot mai apreciat și folosit pentru prăjiturile de casă sau pentru rețetele delicate de patiserie. Cu ajutorul...

Rețete de post, 5 idei de mâncăruri pentru Postul Sfintei Maria
Culinar

Rețete de post, 5 idei de mâncăruri pentru Postul Sfintei Maria

Postul Sfintei Maria începe pe 1 august și se termină pe 15 august, ziua în care este sărbătoarea Adormirii Maicii...

Cum să faci burgeri vegani acasă – rețete de burgeri vegetali delicioși
Culinar

Cum să faci burgeri vegani acasă – rețete de burgeri vegetali delicioși

Încearcă burgeri vegani și te va cuceri gustul lor delicios și textura crocantă! Învață să faci burgeri vegani acasă și...

Cum asortezi vinul cu preparatele vegane
Culinar

Cum asortezi vinul cu preparatele vegane

Dieta vegană, bazată doar pe alimente de origine vegetală, este adoptată de tot mai multe persoane atente cu sănătatea lor...

Cum faci să nu se lipească orezul când îl fierbi
Culinar

Cum faci să nu se lipească orezul când îl fierbi

Pentru multe gospodine este o adevărată provocare să nu se lipească orezul când pregătesc pilaf sau garnituri din orez. Dacă...

Ce este bulionul de oase şi cum se obţine
Culinar

Ce este bulionul de oase şi cum se obţine

Bulionul de oase sau fiertura pe care o făceau bunicile noastre pentru ciorbe și borșuri este redescoperit în zilele noastre...

Cu ce se poate acri ciorba. Sfaturi pentru toate tipurile de ciorbă
Culinar

Cu ce se poate acri ciorba. Sfaturi pentru toate tipurile de ciorbă

Ciorba este un deliciu, aromată, gustoasă și hrănitoare! Nu este casă de români să nu se gătească ciorbă măcar o...

Care este diferenţa dintre varză albă şi varză roşie
Culinar

Care este diferenţa dintre varză albă şi varză roşie

Varza este una dintre puținele legume pe care le putem consuma și crude, și gătite în diverse preparate delicioase. Folosim...

Cum să faci votcă acasă. Cea mai bună reţetă tradițională
Culinar

Cum să faci votcă acasă. Cea mai bună reţetă tradițională

Băutură cristalină și tare, cu un gust neutru, votca este folosită azi în diverse cocktail-uri aromate populare în întreaga lume....

Băuturi pe care să le încerci după o zi pe pârtie
Culinar

Băuturi pe care să le încerci după o zi pe pârtie

Ce ți-ar prinde bine după o zi pe pârtie? O baie fierbinte și apoi un vin fiert cu scorțișoară, un...

Carmen Brumă are o rețetă de pizza care nu îngrașă. Rapidă, gustoasă și "de slăbit"
Culinar

Carmen Brumă are o rețetă de pizza care nu îngrașă. Rapidă, gustoasă și "de slăbit"

Carmen Brumă are o rețetă specială de pizza care nu îngrașă. Și face acest preparat ori de câte ori are...

Gogoși rapide cu lingura, rețeta lui chef Sorin Bontea. Sunt gata în 20 de minute!
Culinar

Gogoși rapide cu lingura, rețeta lui chef Sorin Bontea. Sunt gata în 20 de minute!

Chef Sorin Bontea continuă să fie activ pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu urmăritorii săi unele dintre cele mai...

Pește în crustă de sare, rețetă recomandată de Cori Grămescu: "E gata în 30 de minute"
Culinar

Pește în crustă de sare, rețetă recomandată de Cori Grămescu: "E gata în 30 de minute"

Cori Grămescu este adepta unui stil de viață sănătos, iar peștele este nelipsit din alimentația ei. Antrenor de fitness și...

buton