Corina Bud este una dintre cele mai interesante apariţii din peisajul românesc. Talentată, discretă şi uşor extravagantă, artista ştie cum să se menţină în atenţia publicului.
Şi pentru ca fiecare întâlnire cu publicul să fie una de neuitat, Corina are grijă ca, pe lângă ţinutele sale, să-şi impresioneze fanii şi cu forma fizică. Are 34 de ani şi un băieţel de 6 ani, dar acest lucru nu o împiedică pe artistă să acorde o mare atenţie alimentaţiei şi sportului.
„Dacă dimineaţa se recomandă să mănânci alimente galbene sau roşii pentru un plus de energie, seara, nutriţioniştii recomandă hrana de culoare verde, care este săracă în calorii, bogată în nutrienţi şi care are rolul de a restabili echilibrul organismului în timpul somnului. Mai fac şi excepţii, dar cina mea este formată preponderent din alimente verzi”, a dezvăluit Corina într-un recent interviu.
Şi pentru că „nevoia” a învăţat-o, Corina a devenit expertă în bucătărie, printre specialităţile ei numărându-se spanacul. „Seara mănânc în special salate sau spanac. Ştiu să gătesc spanacul în 20 de feluri, fie cu orez, fie cu pui, ciuperci sau usturoi. Îmi place ardeiul gras şi iute copt, mai gătesc broccoli sote sau dovlecei la grill. Când nu am energie pentru gătit, cina mea constă în două mere verzi sau câteva fructe de kiwi”, mărturiseşte Corina.
Pe lângă o dietă echilibrată, Corina este o mare adeptă a sportului: iarna nu scapă nici o ocazie să se dea cu placa de snowboard, iar vara face kangoo jumps sau merge cu bicicleta prin pădure.