Look-ul săptămânii: alege vedeta preferată şi câştigă!

.

Şi în această săptămână un vot îţi poate aduce un accesoriu unicat handmade. Votează fashionista preferată şi spune-ne de ce îţi place ţinuta ei!
 

Look-ul săptămânii

 
Blake Lively poartă un costum Elie Saab cu croi masculin, albastru cobalt, îndulcit prin detaliile de dantelă de pe umeri. Sacoul purtat fără top pe sub este o declaraţie de curaj vestimentar şi atitudine.

Kate Winslet a optat pentru o creaţie sexy marca Stella McCartney. Rochia roşu crimson dublată cu linii negre pe lateral îi complimentează silueta şi creează un efect optic de alungire şi slăbire.

Beyonce a îmbrăcat o rochie maxi maro închis, petrecută în zona bustului şi stropită cu paiete aurii în talie, pe care a accesorizat-o cu bijuterii masive, metalice.

Gisele e sexy şi elegantă într-un ansamblu bicolor, în alb şi negru. Ţinuta minimalistă, compusă dintr-o rochie albă, sacou cu revere tăiate feminin şi pantofi cu vârf ascutit o avantajează de minune.

CONCURS Votează cea mai stilată vedetă şi motivează-ţi alegerea într-un comentariu! Cea mai convingătoare pledoarie va fi premiată cu o o pereche de cercei handmade, unicat, de pe www.anotimpulflorilor.ro! Succes!

Căştigătoarea concursului de săptămâna trecută este Gabriela, care a votat pentru Zoe Saldana. Felicitări!
 
Look-ul săptămânii: alege vedeta preferată şi câştigă!
 
PREMIU
 
Look-ul săptămânii: alege vedeta preferată şi câştigă!
 
Foto: Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton