Când vorbim de bunătățile de Paște, inevitabil vin în discuție și dulciurile. În acest sens, cofetarii vin cu propuneri de dulciuri tematice pentru masa pascală.
Astfel, specialiștii recomandă să servim ca desert turtă dulce, eclere personalizate, ou de ciocolată belgiană, torturi cu decor special, macarons, praline artizanale, eclere și cupcakes.
De asemenea, nu ar trebui să lipsească nici cozonacul tradițional.
Realizat artizanal din ciocolată belgiană de cea mai bună calitate, oul de Paște este o invitație la a descoperi gustul intens al ciocolatei într-un decor inspirat de această sărbătoare.
Turta dulce nu mai este simbolul sărbătorilor de iarnă. Figurinele cu forme speciale sunt un deliciu ce pot fi savurate cu orice ocazie.
Cozonac
Cozonacul nu trebuie sub nicio formă să lipsească de pe lista bunătăților de Paște. Pufos și cu diverse umpluturi, acesta este desertul favorit al românilor de pretutindeni.