Carmen Brumă: „Răsfățul meu suprem de frumusețe este hamamul“

.
RITUAL DE ÎNGRIJIRE

Pudra compactă, mascara și fardul de sprâncene se află în topul produselor de frumusețe preferate de Carmen Brumă. Un adevărat model pentru femeile care vor să arate bine și să se simtă frumoase, vedeta ne-a dezvăluit câteva dintre secretele ei de beauty. (Foto: Ionuț Staicu/VIVA)

Mă demachiez dimineața și seara, folosesc cremă de zi cu protecție solară, cremă pentru conturul ochilor, serum de față și în fiecare seară beau 30 ml de colagen lichid îmbogățit cu acid hialuronic.

TOP PRODUSE DE MAKE-UP

Dacă ar fi să  fac un top 3 al produselor de make-up preferate, acestea ar fi: pudra compactă, mascara și fardul de sprâncene. Iar dacă ar trebui să aleg un singur produs, fără nicio ezitare aleg pudra.

carmen-bruma-

„BAD HAIR DAY“

Cel mai eficient truc când ai „bad hair day“ este să nu ieși din casă. Dar când nu-mi permit asta, îmi dau pe păr cu un gel care îi dă un aspect umed, îl strâng într-un coc simplu la ceafă și îmi pun niște cercei voluminoși, care să distragă atenția.

TRATAMENT ACASĂ 

Folosesc pentru păr combinația de ulei de cocos, cânepă și miere, pe care o aplic pe părul uscat cu prosopul, după spălare. Stau 30 de minute (dacă am timp, și 60 de minute), apoi mă spăl normal.

TRUC DE BEAUTY

Cel mai bun truc de beauty care nu dă greș niciodată în cazul meu este mascara doar în colțul extern al ochiului și un gloss de buze cu efect de mărire.

ÎN FORMĂ

Sunt disciplinată. Fac lucruri simple în mod constant: mănânc corect, fac sport, iau suplimente de calitate. Din geanta mea pentru sală nu lipsesc niciodată pantofii de sport, bustiera, apa, băuturile de rehidratare. Cât privește dietele, nu țin o dietă, ci am de foarte mulți ani un regim alimentar echilibrat și diversificat, din care sunt excluse anumite alimente: prăjeli, mezeluri, brânză topită, cașcaval, carne grasă, alimentele ultraprocesate, în general.

carmen-bruma

PARFUMURI

Îmi plac parfumurile fresh în general, dar depinde foarte mult de context. Preferatul meu este „Un Jardin Après la Mousson“ de la Hermès.

BRANDURI FAVORITE

Pentru îngrijirea părului prefer produsele L‘Oréal Professionnel sau Moroccanoil, iar în privința machiajului, favoritele mele sunt rujul Too Faced Perfect Lips, fondul de ten Académie Soin Régénérant, blush-ul îl aleg de la MAC, iar pentru pleoape îmi place mult paleta Too Faced – Chocolate Bar.

RĂSFĂȚ MAXIM
O perioadă am mers la salon pentru tratamente de curățare. De câțiva ani însă, am început să mi le fac singură acasă. Intenționez să revin la mersul la salon. Cât privește răsfățul suprem când e vorba de frumusețe, acesta este hamamul.

ÎN VACANȚĂ

Din bagajul meu de vacanță nu lipsesc crema cu protecție solară pentru față și corp, șamponul, masca, uleiul de păr, pudra, anticearcănul, mascara, glossul și blushul.

SPORT

Relația mea cu sportul este frumoasă și longevivă. Ne iubim la fel ca-n prima zi! Alerg, fac diverse antrenamente acasă, merg la sală, urc pe munte.

PRODUS DE BEAUTY REVOLUȚIONAR

Din punctul meu de vedere, Beautin Collagen se încadrează perfect în această caracterizare. Este o formulă de colagen lichid îmbogățit cu acid hialuronic, vitaminele A, B, C și zinc, care se absoarbe foarte bine în organism și are efecte benefice asupra pielii, părului, unghiilor și articulațiilor. În plus, are un gust senzațional, de mango cu pepene galben sau vanilie și căpșuni.

În familie

După ce am devenit mamă și am cunoscut produsele de îngrijire pentru copii, pot spune că am descoperit un produs pe care-l folosesc și eu: gelul de duș. De fapt, toată familia se spală cu el.

Citește și – Carmen Brumă revine la tv

Citește și – Carmen Brumă a luat o decizie importantă. „Mă întorc în televiziune”

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton