Oameni sănătoşi în corporaţii sănătoase, un eveniment motivaţional dedicat stilului de viaţă sănătos

.

Sănătatea se numără printre lucrurile la care devenim atenţi, de cele mai multe ori, abia atunci cand ne lipsesc. Cu toate acestea, este poate cel mai important aspect al vieţii noastre, fără de care nimic nu ne poate aduce împlinirea şi liniştea totală – nici măcar banii sau succesele din cariera. Şi totusi, de ce ajungem să o neglijăm atât de des?
Ritmul rapid al vietii moderne, task-urile si deadline-urile urgente, viata sedentara de birou si stresul care ne insoteste zilnic sunt niste factori care, pe de o parte, au o influenta negativa asupra conditiei noastre fizice si mentale si, pe de alta parte, ne ocupa atat de mult mintea incat nu ne mai raman… neuroni si pentru noi. Sunt, asadar, ca niste intrusi care si-au dezvoltat propriul sistem de aparare, dar de care nu ne putem lipsi cu usurinta (in fond si la urma urmei toti trebuie sa ne castigam traiul, nu-i asa?). Mai mult decat atat, o sanatate precara se reflecta si in performantele la locul de munca, ceea ce duce la un cerc vicios destul de dificil de evitat. Ce-i de facut?

Omul modern trebuie sa-si reinvete… sanatatea. Daca in trecut necesitatile de miscare fizica erau asigurate de la sine fie prin fuga dupa (sau dinspre) animalele salbatice din padure, iar de mancare organica nici nu mai vorbim, ca numai din aceea se gasea, iata ca acum avem nevoie de indrumare pentru a ne recastiga sanatatea si traiul echilibrat. De aceea te invitam, pe 25 octombrie, la un eveniment motivational deosebit dedicat stilului de viata sanatos – Oameni sanatosi, corporatii sanatoase, unde vei avea ocazia de a asculta sfaturile unor specialisti in domeniu:

Cristian Margarit – fondator GETFIT, nutritionist de specialitate
Florentia Opris – promotoare a vietii sanatoase, sportului si alimentatiei corecte
Rucsandra Hurezeanu – manager Ivatherm, sustinatoare a frumusetii si puritatii
Mihaela Vechiu – trainer NLP, psihoterapeut
Andrada Sas – moderatorul evenimentului

Nu uita, sanatatea se invata! Alaturi de speakerii evenimentului vom avea ocazia sa invatam cum sa ne respectam trupul si sa ne relaxam mintea, sa fim optimisti, sa avem incredere in noi si sa ne pretuim in fiecare zi. Vino pe 25 octombrie la Hotel Grand Continental din capitala, la un eveniment motivational despre alegeri sanatoase. Detalii pe http://sanatate.accendotraining.ro
Va asteptam cu drag!
Persoana de contact:

Silvana Oprea
E-mail: [email protected]
tel.: 0735.211.513

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton