eJobs.ro lansează iajob.ro, o platformă de joburi pentru cei care au nevoie de angajare imediată. Peste 15.000 de joburi sunt disponibile în acest moment pe iajob.ro. Candidații nu au nevoie de CV-uri și îi pot suna direct pe angajatori

.

eJobs.ro, liderul pieței de recrutare online din România, a lansat iajob.ro, o platformă dedicată preponderent candidaților din segmentul blue collar (care nu au studii superioare) și care își doresc să se angajeze rapid, fără a mai trece prin pașii tradiționali ai unui proces de recrutare, precum crearea unui CV sau aplicarea fără a avea un contact direct cu angajatorul. 

„Una dintre marile dorințe ale candidaților este aceea de a putea intra în legătură direct cu angajatorul, iar asta vine dintr-o nemulțumire mai veche de pe piața muncii, legată de lipsa de feedback a angajatorilor. Vedem tot mai mulți candidați care vor să interacționeze direct și imediat cu un potențial angajator, să ceară și să primească detalii despre job, dar și să sară peste pasul creării unui CV, care, pentru mulți, reprezintă un adevărat obstacol. Sunt candidați care uneori renunță să aplice pentru un job tocmai pentru nu au un CV și nici nu știu cum să-l facă”, spune Bogdan Badea, CEO în cadrul eJobs.ro. 

Având la dispoziție metode de contact precum telefon, WhatsApp sau Telegram, procesul de aplicare se simplifică în mod considerabil. În același timp, și pentru recrutorii care au nevoie imediată de candidați este mai ușor să ajungă la ei și să stabilească pașii necesari interviului.

Citește continuarea pe Libertatea.ro.


Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton