Zodiile norocoase în dragoste în martie 2024, în horoscopul chinezesc. Acești nativi își vor întâlni sufletul pereche

.

Martie 2024 se anunță plin de surprinze plăcute la capitolul dragoste pentru cinci zodii norocoase din horoscopul chinezesc. Dacă te regăsești în lista de mai jos, luna martie va fi una cât de poate de specială pentru tine, indiferent că ești sau nu într-o relație.

Horoscopul chinezesc are la bază un ciclu de 12 ani integrat într-un ciclu mai îndelungat de 60 de ani. Așadar, zodiile sunt atribuite în funcție de anul nașterii, nu de dată, cum se întâmplă în zodiacul european. Zodiile chinezești sunt reprezentate prin animale ce posedă diverse caracteristici determinate astrologic.

Luna aceasta, cinci nativi din zodiacul chinezesc au ceva mai mult noroc în dragoste decât ceilalți. Pe unii acest lucru îi va proteja de oamenii nepotriviți, în timp ce altora le va scoate sufletul pereche în cale. Iată ce spun astrele despre nativii norocoși în dragoste în martie 2024.

Bivol (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Chiar dacă nu ești într-o relație, norocul e de parte ta în dragoste luna aceasta. S-ar putea să te simți mai fermecător și atractiv, atrăgând atenția unor potențiali parteneri. Dacă rămâi deschis, acest noroc te-ar putea ajuta să pui bazele unei relații fericite și de lungă durată!

Dacă formezi un cuplu, ai încredere în tine și în partener, pentru că lucrurile merg în direcția potrivită. Faceți cu încredere planuri de viitor împreună, pentru că lucrurile se vor așeza chiar mai bine decât sperați. S-ar putea să aveți parte și de câteva surprize plăcute, iar tu și partenerul de cuplu veți trăi experiențe de neuitat împreună.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, horoscopul iubirii pentru luna martie 2024. Conjuncția Venus-Marte în Vărsător aduce schimbări importante pentru trei zodii

Cocoș (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Persoanele singure născute sub semnul Cocoșului vor avea noroc în dragoste, un noroc ce va lucra ca o putere secretă, în fundal. Toate micile eforturi pe care le-ai făcut pentru a evolua și a fi mai bun și blând cu tine însuți sunt pe cale să aducă roade. Pregătește-te ca ceva cu adevărat special să se întâmple în mod neașteptat.

Dacă ești deja într-o relație, te vei simți minunat! Fiecare lucru bun care se întâmplă în viața ta va avea și un efect pozitiv asupra relației tale. Vei simți că se întâmplă numai lucruri bune și atât tu, cât și partenerul tău veți fi recunoscători pentru asta!

Citește și: Cei mai ghinioniști nativi din horoscopul chinezesc în martie 2024. Au parte de pierderi financiare, relații tensionate și o sănătate șubredă

Porc (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Dacă ești singur, norocul tău în dragoste succedă un ritual pe care l-ai practicat anterior. Dacă obișnuiți să vă puneți dorințele pe hârtie, aruncați o privire la ceea ce ați scris, veți fi uimiți să descoperiți cât de multe s-au adeverit! Pregătește-te să sărbătorești câteva victorii mari în viața ta amoroasă.

Dacă formezi un cuplu, momentele intime cu partenerul vor străluci puternic. Nu uita să păstrezi aceste momente intime! Poți spori acest noroc încorporând culoarea ta preferată sau norocoasă în garderoba ta intimă.

Citește și: 5 zodii care au noroc în luna martie 2024. Nativii care primesc bani și întâlnesc iubirea

Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Dacă ești singur luna aceasta, norocul tău în dragoste te va proteja de oamenii care nu sunt potriviți pentru tine. Odată ce aceste obstacole vor fi îndepărtate, vei începe să observi semne și coincidențe peste tot. Sufletul tău pereche se apropie!

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste se învârte în jurul unor obiecte durabile. Așadar poți face schimb de cadouri semnificative în această lună, cum ar fi bijuteriile, sau să planifici împreună o vacanță specială. De asemenea, ai putea lua în considerare realizarea unei sculpturi simbolice, cum ar fi mâinile voastre împreunate, care să reprezinte legătura dintre voi. Aceste obiecte vor deveni simboluri norocoase pentru relația voastră și vă vor ajuta să o mențineți puternică pe termen lung.

Citește și: Cele mai periculoase semne zodiacale. Te lovesc când te aștepți mai puțin și dau unde doare mai tare

Sobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Nativii Șobolan singuri au o modalitate neobișnuită de a-și spori norocul în dragoste în martie 2024, prin fotografie. Surprinderea de imagini artistice cu tine, într-un studio profesionist sau cu ajutorul unui prieten, îți va aduce noroc.

Dacă ești într-o relație, prioritizează timpul de calitate alături de partener și cultivarea conexiunii voastre emoționale. Angajați-vă în conversații semnificative, dar fără distrageri, cum ar fi telefoanele. Aceste momente se vor transforma în experiențe magice, sporindu-vă norocul în dragoste.

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton