Zodiile care vor avea cea mai norocoasă toamnă din ultimii ani. Universul le sprijină acum mai mult ca oricând

.

Suntem la început de toamnă, iar din punct de vedere astrologic urmează câteva momente cu impact major pentru zodii, inclusiv o eclipsă de Lună puternică, un Marte retrograd și încă o altă întorsătură neplăcută a lui Mercur. În timp ce cei mai ghinioniști dintre nativi vor experimenta probleme și încurcături pe toate planurile în săptămânile care urmează, câteva zodii vor reuși să depășească aceste perioade intense cu multă ușurință și să se bucure de noroc pe toate planurile.

Când vine vorba de noroc în astrologie, două planete sunt celebrate pentru influența lor pozitivă și benefică asupra lucrurilor, iar acestea sunt denumite în mod tradițional „planetele benefice” ale zodiacului.

„Marele benefic” este prospera planetă Jupiter. Jupiter poate spune multe despre cât de norocos este cineva din punct de vedere astrologic, deoarece prezența lui în anumite semne zodiacale aduce binecuvântări abundente și oportunități de neratat. Dacă Jupiter îți atinge în mod semnificativ graficul astrologic, așteaptă-te la o perioadă foarte norocoasă în viața ta și pregătește-te să profiți de ea.

Pe de cealaltă parte, fermecătorul Venus este omologul benefic al lui Jupiter. Este numit după zeița romană a iubirii, așa că Venus este adesea asociată cu relațiile și chestiunile care țin de dragoste. Cu toate acestea, această planetă domnește peste toate lucrurile de valoare, inclusiv luxul, plăcerea și chiar banii. Prezența cosmică armonioasă a lui Venus în semnul tău poate spori puterile de manifestare ale oamenilor și te poate ajuta să atragi mai mult noroc în viața ta.

Toată lumea poate aștepta cu nerăbdare un nou sezon de schimbare, creștere și o mulțime de noi oportunități, însă cele trei semne zodiacale despre care vom vorbi în clipele următoare sunt pe cale să aibă cea mai norocoasă toamnă din ultimii ani.

Gemeni

CONȚINUT VIDEO UNICA

Jupiter are impact asupra Gemenilor încă din 25 mai, dând startul unui an de noroc și oportunități pentru acești nativi. Cu această planetă norocoasă de partea ta, vei atrage vibrațiile bune pe tot parcursul toamnei. Pe măsură ce se apropie mijlocul lunii octombrie, te poți aștepta la o mulțime de binecuvântări, idei noi, vești bune și un sentiment de inspirație reîmprospătat, deoarece atât Mercur, cât și Soarele vor forma un trigon norocos pentru Jupiter în zodia ta pe 8 octombrie și, respectiv, 13.

Citeşte şi: 2 cupluri de zodii care vor avea probleme în relație toamna asta. De la pasiune intensă la războaie emoţionale

Citeşte şi: Zodiile care vor avea probleme cu somnul în luna septembrie. Stresul își va face simțită prezența

Citeşte şi: Zodiile care nu sunt afectate de Mercur retrograd. Cei șapte norocoși ai horoscopului

Citeşte şi: Zodiile care primesc un mesaj important de la Univers în septembrie

Ultima lună de toamnă aduce câteva aliniamente norocoase pe harta ta, deoarece Venus începe să-ți lumineze norocoasa și aventuroasa casă a noua pe 7 decembrie. În aceeași zi, Soarele va sta vizavi de Jupiter în zodia ta, sporindu-ți încrederea. Lucrurile devin și cu adevărat magice în ultimele zile de toamnă, așa că trebuie să te bucuri din plin de suprizele care vor veni.

Balanță

CONȚINUT VIDEO UNICA

Și tu te bucuri de realizări și energii pozivite încă din primăvară, când Jupiter a ajuns în casa ta norocoasă din 25 mai. Și, din fericire, vibrațiile bune continuă și toamna aceasta. Soarele optimist strălucește în zodia ta timp de o lună începând cu data echinocțiului de toamnă, încălzindu-ți sentimentul de vitalitate și aducându-ți multă încredere în propria persoană. În timp ce o eclipsă intensă îți va zgudui lumea pe 2 octombrie, va da norocul peste tine spre mijlocul lunii octombrie, când atât Soarele, cât și Mercur din zoida ta te vor ajuta să ai succes și realizări mărețe pe toate planurile.

În ultimele zile ale toamnei se anunță, de asemenea, un punct culminat pentru tine, deoarece cele două planete benefice, Venus și Jupiter, vor forma un trigon norocos în două dintre cele mai palpitante părți ale hărții tale pe 19 decembrie. Cu Venus în sectorul vieții amoroase și cu Jupiter în zona ta de aventură, acum este momentul să îți iei inima în dinți și să faci pasul cel mare în relație.

Săgetător

Jupiter este planeta ta guvernantă și își petrece restul anului într-o parte deosebit de importantă a hărții tale. Iar Venus îți aduce noroc cu carul în acest sezon, deoarece intră în semnul tău pe 17 octombrie, alături de o puternică Lună Plină în norocoasa ta casă a 9-a a aventurii. Toată această perioadă este un moment propice pentru a te manifesta, pentru a-ți pune în mișcare planurile și pentru a avea încredere în destinul tău. Universul te sprijină acum mai mult ca oricând.

Noiembrie începe cu Venus în zodia ta stând vizavi de Jupiter, aducând o abundență în sectorul iubirii și noroc în relațiile tale. Câteva săptămâni mai târziu, intră Soarele în zodia ta, așa că este timpul să începem să sărbătorim sezonul Săgetătorului! Un alt punct culminant major va avea loc pe 7 decembrie, când Soarele din zodia ta îți va spori încrederea încrederea în tine și te va ajuta să-ți atingi toate obiectivele.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton