Zodiile care se ceartă cel mai mult în relaţii. Sunt predispuse la despărţiri rapide

.

Potrivit astrologilor, unele semne zodiacale sunt mai predispuse să fie mai certăreţe decât altele în relaţiile amoroase, aspect ce duce rapid la despărţiri. În timp ce unii nativi vor face tot posibilul să evite confruntările, alţii vor înfrunta situația direct, există cazuri în care alţii vor face tot posibilul să le provoace. Care sunt cei de pe urmă?

Berbec – 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt conduși de Planeta Marte, planeta războiului și pasiunii, motiv pentru care cei născuți sub acest semn zodiacal sunt cunoscuți pentru natura lor plină de foc și hotărâtă. Nativii din Berbec ar fi cu adevărat norocoşi dacă ar apela şi în viaţa amoroasă la voinţa puternică pe care o au când vine vorba de atingerea ţelurilor în viaţa profesională.

În muncă, le place să finalizeze sarcinile la un nivel ridicat și nu se opresc pentru nimic pentru a le livra la timp şi aşa cum trebuie. În relații, Berbecul are nişte aşteptări aproape irealiste, motiv pentru care pune pe umerii partenerilor săi o presiune prea mare care duce la conflicte şi la frustrări.

Așteptările prea ridicate ale Berbecului pot adesea să împiedice evoluția relațiilor lor, deoarece urmărirea neobosită a perfecțiunii tinde să creeze un mediu ostil între ei și partenerii lor.

Berbecul vrea întotdeauna să aibă dreptate, ceea ce îi face să fie un semn propice pentru a alimenta discuții aprinse în relații, iar un lucru de care poți fi sigur în cazul acestui semn este că ei vor avea întotdeauna ultimul cuvânt.

Berbec - 

Leu – 23 iulie – 22 august

Leii sunt conduși de Soare, ceea ce îi face indivizi distractivi, energici și loiali. Nativii din zodia Leu sunt nişte dezbătători puternici, aşa că dacă te gândeşti să începi o ceartă cu aceştia, pregăteşte-te să pierzi. Pentru că au o încredere de neclintit în ei înșiși, nu își vor permite ca ego-ul lor să fie afectat cu orice preț.

Aceste „dive” astrologice nu se plictisesc niciodată de dramă,. Mai mult decât atât, pentru ei cearta reprezintă un sport, și unul pe care îl iau foarte în serios. Pentru ei reprezintă o oportunitate de a concura și de a câștiga, iar setea de victorie îi face să treacă peste sentimentele celui din faţa lui.

După o ceartă, Leii tind să se retragă, iar ego-ul lor, de obicei, primează în fața nevoii de reconciliere. Dar dacă îl poți face să înțeleagă că certurile distrug plăcerea în relație, s-ar putea să reușești să îl câștigi.

Leu - 

Gemeni – 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt conduși de Mercur, ceea ce îi face comunicatori cu mintea ageră. Ei sunt fluturii sociali ai zodiacului, extrem de carismatici, ceea ce îi face foarte populari în viața de zi cu zi.

În ciuda popularității și a abilităților lor excelente de comunicare, Gemenii adesea se simt neînțeleși și pot fi imprevizibili. Aceştia sunt cunoscuți pentru jocurile lor și pentru plăcerea de a juca rolul avocatului diavolului în timpul dezbaterilor.

Astfel că dacă ești într-o relație cu un nativ din Gemeni, așteaptă-te la imprevizibil, pentru că starea lor de spirit poate schimba într-o clipă, iar o „ceartă bună” este singura metodă prin care se pot descotorosi de energia negativă.

Gemeni - 

Fecioară – 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt de asemenea conduse de Mercur, ceea ce înseamnă că şi acest semn are abilități explozive de comunicare, însă, slabiciunea lor este adesea modul lor direct de a fi, total lipsit de menajamente.

Dintre cele douăsprezece semne zodiacale, Fecioarele sunt extrem de perfecţioniste, iar în relaţii merg pe premisa „ori ca mine, ori deloc”. Acest semn de pământ acordă o atenție deosebită detaliilor și prosperă într-un mediu organizat.

Deci, dacă ești într-o relație cu un nativ în Fecioară, cel mai probabil veți discuta despre lucruri aparent nesemnificative pentru tine, dar nu şi pentru el, iar asta din cauza meticulozităţii sale.

Trucul pentru neutralizarea unui conflict cu nativii din Fecioară este să-ți argumentezi punctul de vedere și apoi să le dai spațiu ca să se răcorească. Pentru că, în ciuda faptului că aceste semne sunt cunoscute să ducă o ceartă în extrem, când vine vorba de sentimente, nu renunţă aşa uşor la o relaţie.

Fecioara - 

Sursă foto: profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton