Zodiile care emană energii negative. Sunt pesimiști și văd doar partea goală a paharului

.

În timp ce astrologia evidențiază adesea trăsăturile pozitive de personalitate asociate cu fiecare semn zodiacal, este important să nu uităm că fiecare nativ are și unele caracteristici negative. De la pesimism, la încăpățânare, anumite semne zodiacale au o încărcătură mai mare de energie negativă care îi poate afecta și pe ceilalți.

Haideți să aflăm despre cine este vorba.

Capricorn

Capricornii sunt nativi ambițioși și pracitci, dar pot avea și o viziune pesimistă asupra vieții.

Guvernați de Saturn, planeta limitărilor și restricțiilor, nativii Capricorn se pot lupta cu sentimente de îndoială și nesiguranță. Ei tind să se concentreze pe scenariile cele mai defavorabile și pot avea dificultăți în a vedea partea mai bună a lucrurilor. Pesimismul Capricornilor provine adesea din frica lor de eșec și din tendința lor de a fi excesiv de critici cu ei înșiși și cu ceilalți. Această energie negativă pe care o emană uneori îi poate îndepărta pe mulți.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Scorpion

CONȚINUT VIDEO UNICA

Se spune despre cei născuți în zodia Scorpion că sunt pasionali și înverșunat de loiali, dar pot fi, de asemenea, suspicioși și sceptici față de intențiile altora.

Conduși de Pluto, planeta transformării și a adevărurilor ascunse, Scorpionii pot avea tendința de a vedea partea negativă a oamenilor și a situațiilor. Ei își protejează cu înverșunare emoțiile lor și pot avea dificultăți în a avea încredere în ceilalți, ceea ce duce la sentimente de paranoia și cinism. Energia negativă a Scorpionilor provine adesea din frica lor de trădare și din dorința de a se proteja de rău.

Fecioară

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fecioarele sunt meticuloase și orientate spre detalii, dar pot fi, de asemenea, excesiv de critice și pesimiste. Conduse de Mercur, planeta comunicării și analizei, Fecioarele sunt mereu atente la defecte și imperfecțiuni.

Citeşte şi: Care sunt cele mai geloase zodii. Nativii lângă care nu poți să ai liniște și echilibru

Citeşte şi: Horoscop Neti Sandu 20 iunie – 22 iulie. Se rezolvă problemele financiare, dar vin avertizări legate de sănătate

Citeşte şi: Cei mai supărăcioși nativi din zodiac. Iau totul prea în serios și nu știu de glumă

Citeşte şi: Ce steaguri roşii apar în relaţiile amoroase, în funcție de zodie. Taurii sunt prea posesivi şi geloşi

Acești nativi pot avea tendința de a se concentra mai degrabă pe ceea ce este greșit, decât pe ceea ce este corect, ceea ce duce la sentimente de nemulțumire și negativitate. Pesimismul Fecioarelor apare de cele mai multe ori din teama de eșec, precum și din dorința lor de perfecțiune în toate domeniile vieții.

Vărsător

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru natura lor independentă și neconvențională, însă sunt, uneori, detașați și sceptici față de credințele și valorile tradiționale.

Uranus, planeta inovației și a rebeliunii, este cea care îi guvernează pe Vărsători, iar acești nativi pot avea tendința de a pune la îndoială autoritatea și de a contesta credințele celorlalți. Ei se pot lupta cu sentimentele de alienare și izolare, ceea ce duce la o viziune pesimistă asupra societății și asupra lumii în general.

Rac

Nativii Rac sunt indivizi emoționali și grijulii, dar pot fi, de asemenea, pot fi capricioși și melancolici. Guvernați de Lună, planeta emoțiilor și a instinctelor, Racii pot experimenta fluctuații intense de dispoziție și temperament.

Ei se pot lupta cu sentimente de nesiguranță și vulnerabilitate, lucru care va duce la episoade de pesimism și îndoială de sine. Energiile negative ale Racului provin din teama de respingere și din dorința excesivă de securitate și stabilitate emoțională.

Pești

Peștii sunt plini de compasiune și imaginație, însă tind să fie predispuși dezamăgirilor. Sunt conduși de Neptun, planeta viselor și iluziilor, și pot fi tentați de a se retrage în lumi fantastice pentru a evita să se confrunte cu realitatea.

Se confruntă cu sentimente de confuzie și deziluzie, ceea ce duce la o viziune negativă asupra vieții.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton