Zodii predispuse accidentărilor de tot felul. Se grăbesc tot timpul și sunt neatente

.

Persoanele predispuse la accidente manifestă adesea un comportament riscant, lipsă de atenție la detalii, impulsivitate sau imprudență. Astfel de trăsături pot duce la accidente în diferite situații, de la incidente serioase în trafic, la rănirea la locul de muncă sau accidentări la domiciliu. Evitarea accidentelor implică conștientizarea de sine, o concentrare sporită, stabilirea unor protocoalele de siguranță și luarea deciziilor responsabile. Astăzi vorbim despre zodiile neatente, mereu cu capul în nori și distrate care se pot accidenta mai des. Haieți să aflăm despre cine este vorba.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fecioară

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fecioara este un semn zodiacal foarte concentrat pe obiectivele lui și acest lucru îl face, adesea, să rateze ce se întâmplă împrejur. Accidentele nativilor Fecioară se petrec în general în fața unui public nedorit și exact atunci când au mai multe pe cap. Pentru că sunt deja obișnuite să treacă prin astfel de situații, Fecioarele nu fac o dramă din aceste accidentări, ci își văd mai departe de treburi pentru a nu rămâne în urmă cu sarcinile.

Citeşte şi: Zodii distante și reci ca gheața. Zici că nu au inimă!

Citeşte şi: Cele mai sărace zodii. Nu au niciodată bani și stau mereu cu portofelul gol

Citeşte şi: Zodii cărora li se va schimba destinul în iunie. Li se îndeplinesc toate dorințele!

Citeşte şi: Cele mai dificile zodii. Nu te poți înțelege cu ele!

Balanță

Nativii Balanță sunt prietenoși și foarte extrovertiți. Le place să aibă un public, să fie în centrul atenției, dar acesta este un dezavantaj în momentele lor de stângăcie. Aceste momente au loc datorită obiceiului lor de a face lucruri „distractive” – cred ei -, care duc la unele necazuri grave. Acest model de asumare a riscurilor rareori funcționează în favoarea lor și ajung adesea să regrete deciziile luate. Dar nu renunță la acest tip de acțiuni și va repeta greșile cu următaoarea ocazie.

Gemeni

CONȚINUT VIDEO UNICA

Este un semn zodiacal cărui îi place să se distreze alături de cei dragi, în special de grupul lor de prieteni. Gemenii sunt predispuși la accidente pentru că se plictisesc foarte ușor și nerăbdarea este cea care le dăunează. În plus, sunt și foarte curioși și nu țin cont de posibilele riscuri care pot apărea în situațiile noi, de care nu s-au mai lovit. Dar când se întâmplă vreo boacănă, le place să creeze povești amuzante care să-i facă pe oamenii din jurul lor să râdă, astfel încât să depășească mai ușor problema.

Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Este un semn zodiacal destul de încăpățânat, ce prețuiește libertatea lor și nu acceptă să primească sfaturi de la alții. Acesta este motivul pentru care ajung adesea în situații neplăcute, chair dacă sunt avertizați de potențialele pericole. Sunt și nerăbdători din fire și grăbesc lucrurile mai mult decât este cazul, ajungând, în cele din urmă, la incidente. Catastrofa îi urmărește peste tot din cauza energiei lor debordante.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton