Zodii nemiloase în dragoste. Îți pot frânge inima când te aștepți mai puțin

.

Te-ai îndrăgostit sau simți că ești pe cale să o faci? Ar trebui să afli și ce zodie este (din disctracție, evident), pentru a avea un indiciu legat de cum vor decurge lucrurile. Astăzi vorbim despre câteva semne zodiacale care, potrivit astrologilor, sunt adesea mai predispuse să frângă inimi. Nu înseamnă că acești oameni sunt răi, doar că te pot răni pe plan amoros. Haideți să vedem despre cine este vorba.

Gemeni

Începem cu zodia Gemeni, un semn astrologioc dual. Se știe despre nativii Gemeni că sunt persoane pline de vitalitate și mereu dornice de următoarea mare aventură, iar farmecul lor natural îi face atrage rapid pe oricine. Problema este că pot fi destul de imprevizibili. Imaginează-ți că te trezești lângă cineva și nu știi care va fi versiune lui/ei. Ba sunt foarte atenți și afectuoși, ba sunt reci și distanți.

Adevărul este că această incertitudine poate fi incitantă pentru unii, dar dificilă pentru cei care caută stabilitate. Un alt lucru de reținut: Gemenii urăsc să se plictisească. Ei tânjesc cu entuziasm după schimbare. Dacă totul se transformă în rutină, vor dori să plece. Și când pleacă, s-ar putea să te facă să te întrebi unde a mers totul prost. Ține minte, nu ești tu de vină, este doar nevoia constantă de a fi surprinși. Așa că, dacă te întâlnești cu cineva în zodia Gemeni, fii pregătit/ă pentru surprize!

Scorpion

CONȚINUT VIDEO UNICA

Scorpionii sunt incredibil de pasionați și de intenși. Când iubesc, iubesc profund. Dar emoțiile lor sunt atât de mari încât, atunci când lucrurile devin dificile, pot înțepa. Nu acceptă să se simtă vulnerabili, așa că atunci când se simt încolțiți, vor lovi unde doare mai tare.

Cu toate acestea, când un Scorpion se îndrăgostește devine ca un ocean de emoții. Dacă ești pregătit să te scufunzi în acel ocean, asigură-te că ești un înotător puternic. Va fi o experiență de neuitat, dar riscantă.

Citeşte şi: Trei cele mai cheltuitoare zodii. Își golesc cardul lună de lună fără remușcări

Citeşte şi: Zodiile în care se nasc cei mai buni soți. Ei sunt partenerii ideali de viață

Citeşte şi: Cât de materialiste sunt femeile în funcţie de zodie. Ce nativi au nevoie de bani pentru a fi fericiți

Citeşte şi: Zodiile care te pot înjunghia pe la spate fără nicio remușcare

Săgetător

Urmează Săgetătorul, arcașul de foc al zodiacului. Sunt indivizi foarte distractivi și când este cazul, sunt sufletul petrecerii. Cu toate acestea, Săgetătorii sunt renumiți și pentru că le place să fie liberi, independenți. Ei sunt mereu în căutarea următoarei călătorii extraordinare, fie că este fizică sau metaforică.

Așadar, dacă nu ești atent, un Săgetător te poate atrage rapid cu farmecul și atitudinea lui, pentru ca mai apoi să te lase baltă când următoarea lor mare aventură îl cheamă.

Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Acești oameni sunt unici și iată de ce:

Sunt gânditori: Iubesc conversațiile intelectuale. Sunt gânditori profunzi, adesea cu capul în nori. Asta înseamnă că vei avea un schimb de idei extraoprdinar cu ei, cu toate că nu sunt pe deplin prezenți în momentul discuțiilor.

Sunt independenți: Adoră să aibă propriul lor spațiu și propria libertate. Le place să fie singuri și uneori le este greu să se atașeze prea mult de ceilalți. Acest lucru ar putea fi dificil pentru oamenii care doresc să fie mereu aproape de cineva.

Sunt rebeli: Acestui semn nu-i place să „mearghă cu turma”. Ei marșează în ritmul propriei tobe, ceea ce este grozav, dar poate însemna că ar putea risca să fie blocați într-o relație.

Așadar, dacă te arunci într-o relație cu un Vărsător, pregătește-te pentru o călătorie profundă și întotdeauna neconvențională!

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton