Zodii lovite de soartă în noiembrie. De ce li se întâmplă tocmai lor toate necazurile?

.

Se anunță un sfârșit de toamnă problematic pentru patru semne zodiacale. Sunt ghinioniștii horoscopului și nu au nicio șansă să treacă ușor peste această perioadă.

Universul și-a luat mâna de pe ele, parcă a uitat că mai există și necazurile se țin scai de capul lor. De ce li se întâmplă tocmai lor toate acestea? Pentru că așa le este scris în stele…

Iată patru nativi din zodiac care vor trece printr-o perioadă nefastă în noiembrie.

Rac

Din păcate, noiembrie este o luna plină de ghinion pentru nativii din Rac. Instabilitatea lor emoțională nu face decât să înrăutățească lucrurile. Orice ar fi, nimic nu le iese cum trebuie. Cei din Rac sunt nativi extrem de sensibili și pot absorbi cu ușurință toate energiile nefaste din jurul lor. Pentru ei, cele mai mari probleme sunt legate de mediul de afaceri – pierd contracte importante din motive care nu țin de ei, iar acest lucru îi demoralizează complet.

În noiembrie, cei din Rac se lăsa măcinați de sentimente care pot provoca depresie, anxietate și gânduri negative, iar asta atrage ghinionul. Este greu să ai noroc când nu ești capabil să vezi binele din lucruri, pentru că acea energie negativă va transforma ghinionul într-o realitate.

Fecioară

Fecioarele va fi extrem de ghinioniste în noiembrie. Deși sunt firi practice și sârguincioase în orice situație, acum au tendința de a se îngrijora prea mult de lucruri pe care nu le pot schimba. O asemenea îngrijorare se poate transforma cu ușurință în anxietate, stres și gânduri negative despre ei înșiși și despre ceilalți. Este rețeta perfectă pentru dezastru.

Această energie negativă va atrage ghinionul și vor ajunge să rateze oportunități care sunt foarte importante pentru acești nativi.

Citeşte şi: 3 cupluri de zodii care vor avea mereu relații toxice. Nu au ce căuta împreună

Citeşte şi: Noiembrie vine cu reușite și recompense pentru zodii. Mihai Voropchievici, previziuni pentru prima săptămână a lunii

Citeşte şi: Zilele abundenței în noiembrie. Zodii care primesc măriri salariale și bonusuri financiare

Citeşte şi: Ce greşeli faci în dragoste şi sex în funcţie de zodia ta. Îți pun în pericol relația

Scorpion

În esență, este un semn puternic datorită determinării, curajului și pasiunii lor. Dar există un lucru care îl poate scoate din zona lor de confort și arunca într-o tristețe de neimaginat – ghinionul. Luna noiembrie este presărată cu fel de fel de obstacole și nereușite pentru ei. Din păcate pentru Scorpion, planeta sa guvernantă, Pluto, nu va mai fi de partea lor și le va aduce numai probleme. Urmează, așadar, încercări mari peste care Scorpionilor le va fi foarte greu să treacă.

Vărsător

Ceea ce este interesant la Vărsător este că, deși nu sunt cunoscuți ca fiind niște indivizi mereu norocoși, au ceva anume care îi protejează de necazuri. Dar în noiembrie, acel “ceva” pare să nu mai aibă niciun efect asupra lor și îi așteaptă surprize neplăcute. Problemele cele mai mari sunt în zona relațiilor, pentru că vor realiza că au pierdut prea mult timp în preajma unor persoane toxice și decid să rupă definitive legăturile cu acestea. Ghinionul este că au colaborări profesionale cu aceste persoane, așadar vor interveni schimbări în rău în proiectele lor. Dar necazurile nu vor dura o veșnicie și se vor repune rapid pe picioare.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton