Ce picanterii sexuale îi plac în funcţie de zodie. Ce îl înnebunește în pat

.

Toţi bărbaţii ar încerca din când în când unele picanterii sexuale, chiar şi inhibatul Capricorn. Ca să nu mai vorbim de pasionalul Scorpion sau de libertinul Săgetător. Vezi ce picanterii sexuale îi plac în funcție de zodie.

Sexul este o parte importantă a vieții umane, iar astrologia poate oferi o perspectivă interesantă asupra preferințelor și picanteriilor sexuale ale fiecărei zodii. Fiecare semn zodiacal are propria sa personalitate și set unic de dorințe și fantezii în dormitor. În acest text, vom explora ce picanterii sexuale îi plac fiecărei zodii, ajutându-vă să înțelegeți mai bine cum să vă satisfaceți partenerul sau cum să vă explorați propriile dorințe într-o manieră astrologică.

Berbec

Orice picanterie sexuală i-ai oferi, fii sigură că Berbecul tău o va accepta. Nu refuză nicio provocare, nicio aventură, fie ea şi sexuală. Dacă nu îi oferi periodic noutăţi, interesul lui dispare. Şi să ştii că viaţa sexuală are pentru el o importanţă maximă. Dacă nu e satisfăcut în pat, îţi va căuta rapid o înlocuitoare. Aşa că surprinde-l cu poziţii noi, cu tehnici exotice, jucării sexuale şi orice îţi mai trece prin minte.

Berbecii sunt pasionali și plini de energie, și le place să fie cuceritori în dormitor. Le place să preia controlul și să fie dominați sau dominate, în funcție de preferințe. Jocurile de putere și provocările îi excita, iar o partidă de sex spontană și pasională este ideală pentru ei. Cu Berbecul, nicio aventură sexuală nu este prea îndrăzneață sau prea provocatoare.

Taur

Taurul adoră femeile aranjate, frumoase, elegante. Surprinde-l cu o coafură intimă specială, într-o formă surprinzătoare, amuzantă. Şi nu uita să îl anunţi din timp că îi pregăteşti aşa ceva. Gândul că te îţi „aranjezi” zona intimă special pentru el o să-l excite imediat şi gândul nu-i va da pace toată ziua. Ai grijă să-l surprinzi mereu cu o noutate sexuală pentru că se plictiseşte repede.

Citește și Ce gândesc zodiile în timpul sexului

Taurii iubesc senzualitatea și plăcerea fizică. Pentru ei, sexul este o experiență intensă de conectare la nivel fizic și emoțional. Adoră mângâierile, sărutările și să fie răsfățați. Picanteriile lor sexuale includ utilizarea alimentelor și a parfumurilor, creând o atmosferă senzuală și rafinată în dormitor. Taurii au nevoie de timp și de preludiu pentru a se simți în largul lor și pentru a se bucura de fiecare moment.

Gemeni

Are nevoie de schimbări în permanenţă pentru că şi el e genul schimbător şi îi plac femeile cu personalitate versatilă. Aşa că cea mai bună idee ar fi să-l surprinzi mereu cu nişte costumaţii sexy, care să vă permită tot feluri de jocuri. Azi eşti asistenta sexy, mâine eşti o şcolăriţă obraznică. Sigur, ţi se va părea amuzant la început, dar vei vedea că el adoră să joace mereu alt rol.

Pentru Gemeni, mintea este cea mai mare zonă erogenă. Ei iubesc conversația inteligentă și flirtul verbal. Picanteriile sexuale includ sexting-ul, jocurile de cuvinte și experiențele noi și inovatoare în dormitor. Gemenii au nevoie de stimulare mentală și se excita atunci când partenerii lor îi provoacă intelectual. Varietatea și experimentarea sunt esențiale pentru a-i păstra pe Gemeni interesați în viața sexuală.

Rac

Nu este genul care să aibă nevoie de picanterii în fiecare zi. Dacă te iubeeşte, pentru el e de ajuns să facă dragoste cu tine în patul vostru, în casa voastră. Dar, ca orice bărbat, va aprecia o surprinză sexy la ocazii speciale cu condiţia să nu mergi prea departe. Oferă-i o jucărie sexuală soft, de exemplu un inel pentru penis. Nu te gândi la experimente sado-maso pentru că nu sunt genul lui şi l-ai speria cumplit.

Citește și Cu ce zodii trăieşti cele mai proaste partide de sex

Racii pun accentul pe conexiunea emoțională și pe intimitatea profundă în dormitor. Ei se simt mai apropiați și mai excitați atunci când se simt iubiți și înțeleși. Picanteriile lor sexuale includ baile împreună, masajul erotic și momentele de tandrețe și afecțiune. Racii au nevoie de confort și siguranță pentru a se deschide complet în dormitor.

Leu

Leul va aprecia orice picanterie sexuală pe care i-o oferi atâta timp cât el este în centrul atenţiei şi deţine controlul. L-ar tenta şi sexul în trei, dacă e vorba de o a doua femeie, şi bondage-ul dacă tu eşti cea legată. Când vrei să încerci ceva nou alături de el gândeşte-te în ce poziţie l-ai pune. Dacă s-ar afla în inferioritate înseamnă că nu i se potriveşte.

Leii sunt pasionali și plini de încredere, iar sexul este o oportunitate de a se exprima pe deplin și de a fi admiși. Leilor le place să fie adulați și să primească atenție și admirație în dormitor. Picanteriile lor sexuale includ jocurile de rol, striptease-ul și utilizarea oglinzilor pentru a se privi reciproc. Leii iubesc să se vadă pe ei înșiși și să fie văzuți în tot splendoarea lor.

Fecioară

Fecioarele sunt perfectioniste și adoră să exploreze fiecare detaliu. Picanteriile lor includ experimentarea cu tehnici sexuale și descoperirea a ceea ce îi stimulează. Sunt atenți la nevoile partenerului și caută să creeze o experiență sexuală perfectă. Comunicarea deschisă și sinceră este esențială.

Citește și Cât de mult sex fac zodiile în vacanţă

Dacă te-ai decis să încerci vreo picanterie sexuală, asigură-te că eşti gata să mergi până la capăt. Nativul din Fecioară vrea ca lucrurile să fie bine făcute chiar şi în pat. Nu îl convingi cu jumătăţi de măsură sau încercări eşuate. Deci ar fi bine să te limitezi la picanterii mai „soft”. Oricum el este pudic şi destul de inhibat, aşa că nu te aştepta să fie de acord cu orgiile sexuale sau biciul de piele.

Balanţă

Este un fin cunoscător al tehnicilor sexuale şi nu se teme să încerce noutăţi. Probabil are deja multe experimente la activ. Orice i-ai propune, să fii sigură că nu te va refuza. Dar ar fi bine să alegi ceva rafinat şi elegant. Un costum ieftin dintr-un material prost o să-i taie tot cheful de sex, chiar dacă arăţi ca un star porno. Vulgaritatea i se pare respingătoare.

Balanțele caută echilibrul și senzualitatea în dormitor. Picanteriile lor includ jocurile de echilibru între dominanță și supunere, precum și atenția acordată aspectului și esteticii în intimitate. Le place să își satisfacă partenerul și să primească același tratament în schimb.

Scorpion

Scorpionul nu refuză nimic şi se implică în orice joc sexual cu mare pasiune, fie că îl atrage, fie că nu. Experimentele îi plac, chiar dacă nu au mari şanse de izbândă şi în plus e un iubit pasional, care te vrea satisfăcută, iar de dragul tău acceptă orice, poate chiar şi sexul în trei cu un alt bărbat. Jucăriile, tehnicile inedite, poziţiile noi… le-ar încerca pe toate.

Citește și Află cu ce zodii eşti compatibilă doar sexual!

Scorpionii sunt pasionali și adoră intensitatea în sex. Picanteriile lor includ jocurile de putere, elementele misterioase și explorarea laturilor mai întunecate ale intimității. Sunt atrași de fanteziile sexuale profunde și pasionale.

Săgetător

Libertinul Săgetător a încercat deja foarte multe la viaţa lui, aşa că e greu să-l surprinzi cu ceva nou. Orice picanterie îl atrage, dar dacă vrei să îl satisfaci cu adevărat propune-i sexul în trei, swing-ul sau orice fel de sex care implică mai mulţi parteneri. Aşa îi arăţi că nu eşti geloasă – urăşte gelozia – şi îi dai ocazia să se bucure de sex în libertate.

Pentru Săgetător, intimitatea este despre aventură și libertate. Ei iubesc să încerce lucruri noi, cum ar fi sexul în locuri neobișnuite sau în timpul călătoriilor. Explorarea fanteziilor și aventurile în afara dormitorului sunt picanteriile lor preferate.

Capricorn

Capricornul pare foarte serios, inhibat şi necomunicativ dar în el se ascunde o adevărată „fiară” gata de orice picanterie sexuală. Totul e să aibă încredere în tine şi să te cunoască bine. Dacă aveţi acest gen de relaţie Capricornul tău îţi va satisface orice dorinţă sexuală şi se va bucura de orice surpriză pe care i-o faci. Totuşi, nu merge prea departe. Jocurile hardcore îl cam sperie.

Citește și Melodii pe care ar face zodiile sex

Capricornii sunt realiști și caută controlul în intimitate. Picanteriile lor includ planificarea și organizarea experiențelor sexuale, precum și asumarea rolurilor de conducere în dormitor. Ei apreciază rezistența și potențialul de îmbunătățire în sex.

Vărsător

Vărsătorului nu îi plac surprizele şi nu poate trece la un alt gen de sex dacă nu discută mai întâi despre asta. Orice ai vrea să încerci spune-i, explică-i şi cu siguranţă nu va refuza nimic. Dar aşteaptă-te la întrebări, explicaţii de dat şi eventual scheme. Discuţiile lungi sunt preferatele lui şi nu începe nimic până nu despică firul în patru.

Vărsătorii adoră originalitatea și non-conformismul în sex. Picanteriile lor includ experimentarea cu tehnologii sau tehnici neobișnuite, precum și explorarea ideilor nebunești și inovatoare în dormitor. Ei caută întotdeauna noutate și excitație în intimitate.

Peşti

Nativul din Peşti nu este înnebunit după picanterii sexuale. Mai degrabă îl atrage romantismul. Dacă totuşi vrei să încerci nişte picanterii alături de el gândeşte-te la ceva nu foarte extravagant ca să nu îl pui pe fugă. Nişte jucării sexuale, bondage mai soft, o partidă de sex filmată… sunt lucruri care i-ar putea face plăcere.

Citește și Ce aleg zodiile dintre ciocolată şi sex

Peștii caută o conexiune spirituală în intimitate. Picanteriile lor includ meditația sau practicile tantrice, care le permit să se conecteze la un nivel mai profund cu partenerul lor. Ei iubesc să experimenteze senzualitatea și conexiunea sufletească în același timp.

Este important de menționat că aceste preferințe sexuale sunt doar tendințe generale și că fiecare individ este unic. În plus, compatibilitatea sexuală într-o relație poate depinde de multe alte factori, cum ar fi comunicarea, încrederea și dorințele personale. Cu toate acestea, astrologia poate oferi o perspectivă interesantă și distractivă asupra modului în care semnele zodiacale abordează intimitatea și picanteriile lor sexuale preferate.

Foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton