Horoscop sexual: Ce îl excită cel mai tare, în funcţie de zodia lui

.

Berbecul se excită atunci când e provocat, în timp ce Scorpionul înnebuneşte de plăcere când simte că îl doreşti cu adevărat. Vezi şi tu ce îl excită la maxim pe iubitul tău!

Berbec

Se excită atunci când este provocat, aţâţat. Dacă vrei să-l pui pe jar trebuie „să te laşi greu”. Incită-l cu aluzii subtile, cu atingeri sexy ca din greşeală, dar nu îţi arăta direct intenţia de a face sex cu el. Lasă-l să te cucerească el pe tine, să facă un efort ca să ajungă cu tine în pat.

Taur

Se excită când te vede în ipostaze inedite, când îi oferi ceva nou în pat. Alege o fantezie cu totul nouă pe care vrei să o pui în practică şi trimite-i un mail sau un SMS în care să-e explici pe scurt ce urmează să faceţi. Va fi nerăbdător să ajungă acasă. Vezi ce fantezii sexuale dăunează grav bărbaţilor!

Gemeni

Trebuie să fii mereu alta dacă vrei să-l pui pe jar. Pregăteşte o ţinută sexy  pe care nu a mai văzut-o – lenjerie, costumaţii erotice, chiar peruci – fă-ţi o poză şi arată-i ce îl aşteaptă. Nativul din Gemeni adoră schimbările şi deghizându-te îi dai impresia că este cu o altă femeie de fiecare dată.

Rac

Îl excită gândul că eşti doar a lui, că te supui voinţei lui şi ai face orice ca să-l vezi satisfăcut. Spune-i că în seara asta eşti sclava lui – nu-ţi face, griji, nu se va ajunge la practici sado-maso fiindcă nu îi plac. E de ajuns să ştie că el e centrul universului tău.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton