Zodii distante și reci ca gheața. Zici că nu au inimă!

.

Cu toții am întâlnit persoane mai reci, mai distante, care par complet detașate față lucrurile care poate îi emoționează pe ceilalți. Aceste persoane au, de cele mai multe ori, probleme de comunicare cu cei din jur și ajung adesea să fie excluși din cercurile de prieteni sau doar evitați. Potrivit astrologilor, exitsă anumite caracteristici ale semnelor zodiacale care ar putea indica acest tip de persoane. Haideți să vedem despre cine este vorba.

Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Deschidem lista cu Vărsătorul, considerat cel mai rece semn zodiacal dintre toate cele 12.

Este un semn de aer cu capacități intelectuale deosebite, curios, profund și gata să facă schimbări revoluționare în orice domeniu ajunge să activeze.

Este și foarte rebel din fire și adoră libertatea. Iar toate aceste caracteristici îl fac să pară distant sau chiar cu nasul pe sus.

Oamenii născuți sub semnul Vărsătorului tind să se concentreze atât de mult pe obiectivele lor, încât își ignoră familia și prietenii, câștigându-și reputația de a fi cele mai lipsite de emoții semne zodiacale. Urăsc să vorbească doar pentru a fi politicoși, par neinteresați de lucrurile care nu le plac, tind să fie nonconformiști și pot respinge oamenii din cauza asta. Și sunt și foarte încăpățânați. Ei resping orice fel de angajament sau dependență care le amenință ideea de libertate și astfel ajung să pară indisponibili emoțional.

Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Săgetătorul este un semn de foc care are o sete profundă de cunoaștere și o onestitate dusă la extrem, ce deranjează uneori, lucruri care îi fac să pară lipsiți de emoții și respingători. Săgetătorului îi place să exploreze și face tot posibilul pentru a-și satisface această nevoie. Nimic nu e de ajuns pentru el și are un mare apetit pentru excesele de tot felul. Nativul Săgetător nu își pune niciun fel de filtru în conversațiile cu ceilalți, ceea ce îi face, de multe ori, să pară nepoliticoși. Au o mare problemă cu stabilitatea, semn pentru unii că nu se pot baza pe ei. În plus, face mereu cele mai ironice glume și pare să nu ia nimic în serios.

Scorpion

Este un semn de apă care destul de emoțional, dar care poate părea rece pentru că este răzbunător. Deși pare un dur la suprafață, acest nativ tânjește la o intimitate fizică și emoțională pe care nu știu să o exprime. De asemeea, nativii Scorpion tind să fie posesivi, sunt obsedați de incidentele vechi, nu iartă și nu uită pe nimeni și nimic, ceea ce poate alunga oamenii Ei pot fi manipulatori și nu se vor sfii să se folosească de cele mai rele metode pentru a se răzbuna. Obsesia lor pentru răzbunare îi rănește adesea atât pe ei, cât și pe cei din jur.

Capricorn

CONȚINUT VIDEO UNICA

Nativii Capricorn sunt foarte ambițioși și, la fel ca Scorpionul, nu le place să menajeze pe nimeni sau să fie atenți la vorbele care cu care ar putea să rănească. Ei vorbesc constant despre viitor, ignorând prezentul, critică ceea ce fac ceilalți nu țin cont de emoțiile celor din jur.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton