Zodii care vor întâmpina schimbări neplăcute pe plan personal în august

.

August vine cu confruntări și răsturnări de situații neașteptate pe plan personal pentru câțiva nativi din zodiac. Ies la iveală problemele mai vechi, rămase nerezolvate din cuplu, iar relațiile amoroase pot fi serios afectate de trecut. Iată care sunt cele patru zodii care vor trece prin mari încercări, în viața personală, la sfârșitul acestei veri.

Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Veștile nu sunt bune pentru nativii Taur. În această perioadă, relațiile se pot schimba rapid și fără avertisment. Vorbim în special despre relațiile personale, dar pot fi vizate și cele de muncă, prietenii sau orice alte tipuri de parteneriate. Apar neînțelegerile între parteneri și ies la iveală adevăruri ascunse care vor duce la situații conflictuale inevitabile. Deși se vor înfuria pe moment, nativilor Taur le va fi foarte greu să rupă relația și se vor încăpățâna să să se mintă spunându-și că, poate, lucrurile se vor rezolva. Astrele îi îndeamnă pe acești nativi să renunțe la parteneriatele toxice și să depășească momentele tensionate cu capul sus.

Citeşte şi: 3 zodii care vor fi la un pas de concediere la mijlocul lunii august. Gemenii trebuie să aibă grijă cu cheltuielile

Citeşte şi: Neti Sandu a făcut horoscopul până pe 22 august: „O să apară situații care s-ar putea să fie de neînțeles!” Ce le așteaptă pe zodii

Citeşte şi: Zodii care primesc vești bune pe plan financiar în august

Citeşte şi: Zodiile care întâlnesc o persoană misterioasă în august, ce le va schimba viața

Gemeni

Odată cu Mercur retrograd, s-ar putea ca nativii Gemeni să se simtă dezorientați pe tot parcursul lunii august. Încă din luna martie a anului trecut, au fost constant provocați să evolueze și să își asumi responsabilitatea în cuplu. Dar acum apar momente care îi fac să se întrebe de ce se află, de fapt, în acest punct al relației. Nativii Gemeni ar trebui să ia o pauză și să reflecte asupra lucrurilor care au dus la degradarea legăturii dintre ei și partener/parteneră, dacă vor să mai salveze relația.

Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Apar schimbări nedorite și mari provocări pentru cei născuți în zodia Săgetător. Marte se mută în Gemeni, așa vor apărea problemele de comunicare cu partenerul/partener, iar relația se va răci dramatic. Săgetătorii vor fi forțați să ia lucrurile mai ușor și să se gândească de două ori înainte de a acționa.

Recomandat este să își ia inima în dinți să își deschidă inima în fața celui/celei cu care își împart viața și să nu mai țină totul în ei. Cu toate acestea, trebuie să se asigure că spun ce au pe suflet cu diplomație, pentru a nu exista loc de interpretări greșite.

Pești

Mercur stăpânește casa relațiilor și va retrograda în luna august, ceea ce înseamnă că legăturile din trecut se pot relua acum. Pe măsură ce Marte continuă să tranziteze zodia Gemeni, în casa lor apar conflictele și tensiunile.

În loc să se certe cu cei din jur, ar trebui să-și canalizeze toată energia pe care o au pentru ceva productiv și pozitiv. Se pot elibera de tensiuni dacă încearcă să reia comunicarea cu partenerul/partenera. Mercur se va întoarce la zodia Leu la mijlocul lunii, și abia atunci își vor putea găsi liniștea deplină.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton