Zodii care vor da lovitura în afaceri în prima jumătate a lunii iulie. Astrele sunt de partea lor!

.

Iulie vine cu vești foarte bune pe plan profesional pentru câteva zodii. Vorbim despre obținerea unui loc de muncă mai important, lansarea unei afaceri proprii sau preluarea cârmei unei organizații de top. Dar pot apărea în discuție și schimbări benefice, subtanțiale cu privire la recompensele primite la locul de muncă.

Haideți să aflăm cine sunt zodiile care vor da lovitura în afaceri în prima jumătate a lunii iulie.

Gemeni

CONȚINUT VIDEO UNICA

Saturn, planeta succesului în carieră, se află în prezent în vârful hărții natale a nativilor Gemeni. Drept urmare, acest zodiac va avea un noroc profesional extraordinar până în februarie 2026, când Saturn va părăsi Casa a 10-a a Ambiției, Autorității și Recunoașterii. Gemenii vor primi o doză suplimentară de noroc pe 10 iulie, când Soarele formează un sextil benefic pentru Saturn.

Ca o consecință a acestui tranzit fericit, Gemenii vor avea șansa de a deveni lideri respectați în sectorul de muncă ales. Sunt favorizate în special eforturile domeniile de fotografie, modă sau film. În cele din urmă, totuși, Gemenii pot prospera în orice direcție o aleg, datorită acestui trigon benefic.

Rac

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vizita Soarelui însuflețit în Casa I a Identității în semnul Racului scoate la iveală abilitățile naturale de conducere ale acestui nativ. Ca semn cardinal, Racul are capacitatea de a-i inspira pe alții spre măreție. Condus de instinct, creativ și încurajator, acest semn zodiacal poate avea un succes deosebit în aria artei și divertismentului.

Unghiul favorabil al Soarelui față de Saturn în Casa a 9-a a Racului aduce beneficii și oportunități de conducere legate de călătorii, educație și jurnalism. Dacă niciunul dintre aceste câmpuri nu este pe placul nativului Rac, este în regulă. Acest semn poate reuși în orice își propune, cu condiția să se aventureze și să iasă din carapacea lor când ușile i se deschid.

Citeşte şi: Cât de rău te afectează căldura în funcţie de zodie. Care sunt nativii care au cea mai mică toleranţă la temperaturile ridicate

Citeşte şi: Cât de cicălitoare sunt femeile într-o relație, în funcție de zodie. Care sunt reginele discuţiilor interminabile

Citeşte şi: Zodiile care emană energii negative. Sunt pesimiști și văd doar partea goală a paharului

Citeşte şi: Cu ce probleme se vor confrunta zodiile în luna iulie. Unii nativi vor simţi că au fost blestemaţi

Balanță

CONȚINUT VIDEO UNICA

Soarele este acum în turneu în cea de-a 10-a casă a perspectivelor de carieră a Balanței. Este obișnuit să fie în centrul atenției și va fi mai ușor ca niciodată pentru Balanțe să-și afirme abilitățile executive în această lună. Succesul lor profesional va atinge apogeul atunci când Soarele va forma un trigon cu Saturn pe 10 iulie.

Nu numai că nativii născuți sub semnul Balanței pot obține mari promoții, dar vor avea sprijinul loial al colegilor lor. Asta pentru că Saturn și-a făcut călătoria lentă prin Casa a șasea a Muncii și Serviciului a Balanței. Acum că acest zodiac a demonstrat că este cel mai talentat departamentul lor, urmează să să ajungă la următorul nivel pe plan profesional, iar succesul va fi de partea sa.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton