Zodii care se vor bucura de surprize colosale după intrarea lui Venus în Leu ce a avut loc pe 11 iulie

.

După ce a trecut prin oceanul de emoții al Racului, Venus, planeta iubirii și a pasiunii, și-a făcut marea intrare în Leu pe 11 iulie, ceea ce se traduce prin unele schimbări notabile pentru anumite semne zodiacale.

Acest tranzit spectaculos necesită sărbătoare și entuziasm. Semnalează un moment pentru creativitate, pasiune în cuplu și declarații dramatice de dragoste. Dar și dorințe care se îndeplinesc și vești bune care vin abia acum, după multe și chinuitoare așteptări.

Haideți să aflăm ce nativi din zodiac vor fi influențați de acest tranzit, dar și în ce mod.

Berbec

Carisma ta ajunge la nivelul următor și este momentul să nu îți mai negi talentele. Venus în Leu strălucește prin cea de-a cincea casă a iubirii, a proiectelor pasiunii și a autoexprimarii, semnalând o perioadă în care să strălucești în toate aspectele vieții tale.

Pe lângă creșterea creativității și a încrederii în sine, probabil că te vei simți mai în largul tău cu autenticitatea ta, pe măsură ce primești atenție pozitivă și admirație de la cei din jurul tău. Întâlnirile romantice sunt jucăușe și pasionale și este un moment fantastic pentru a întâlni pe cineva nou.

Rac

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pe măsură ce Venus trece prin curajosul Leu, ea împodobește cea de-a doua casă a banilor, a confortului și plăcerilor senzuale, în căutarea stabilității. Acesta este un moment excelent pentru a revizui planurile financiare și a descoperi noi modalități de a-ți mări veniturile.

Citeşte şi: Cuplurile de aur ale zodiacului. Se iubesc, strălucesc și vor rămâne împreună mereu

Citeşte şi: Topul celor mai leneşe zodii. Nu vor să iasă deloc din zona de confort

Citeşte şi: Ce zodii îşi vor cunoaşte sufletul pereche pe o aplicație de dating

Citeşte şi: Cum ai putea să îţi petreci timpul liber în funcţie de zodie. Ce hobby-uri ţi se potrivesc

Venus în Leu se bucură și de lucrurile mai fine, iar acesta este un motiv pentru a te trata cu ceva special, care să te facă să te simți apreciat/ă. Acest tranzit te poate inspira și să găsești modalități creative de a câștiga mai mulți bani, fie prin talente artistice, fie prin hobby-uri.

Balanță

Trimite invitațiile la petrecere pentru că tu ești gazda preferată a tuturor. Planeta ta guvernantă, Venus, tranzitează semnul creativ al Leului în timp ce luminează cea de-a 11-a casă a asociațiilor, a comunității și sentimentului de apartenență la lume.

Prezența planetei iubirii aici nu numai că îți sporește dorința de camaraderie și conexiune cu ceilalți, dar evidențiază și plăcerile prieteniei și colaborării interesante. Viața ta socială este vibrantă și împlinită, ceea ce înseamnă că este un moment minunat să-ți extinzi cercul social și să te conectezi cu persoane cu gânduri asemănătoare, care împărtășesc cu tine speranțe și vise similare pentru viitor.

Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Călătorește cu stil, Săgetătorule. În cazul tău, Venus în Leu redefinește expresia „carpe diem”, iar lista ta de provocări și aventuri este brusc mai lungă decât ai fi putut crede vreodată. Planeta iubirii rătăcește prin cea de-a noua casă a aventurii, educației și descoperirii de sine, așa că totul, de la gândurile tale creative, la pretendenții romantici pe care îi atragi, va oglindi aprecierea pe care o ai pentru cultură și pentru toate lucrurile exotice.

Fie că este o destinație îndepărtată sau o escapadă de weekend, călătoria în această perioadă îți poate aduce bucurie imensă, oportunități foarte interesante pe plan amoros și o apreciere mai profundă pentru spontaneitate și aventură.

Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Înconjoară-te de persoane care sărbătoresc viața și te inspiră! Când Venus tranzitează Leul și a șaptea casă a angajamentelor, îți îmbunătățește capacitatea de a te conecta armonios cu cei din jurul tău, aducând o notă de căldură și afecțiune interacțiunilor tale.

Relațiile romantice sunt, de asemenea, mai probabil să înflorească, având în vedere că aceasta este casa astrologică a domniei lui Venus. Acesta este un moment excelent pentru a te concentra pe colaborare și reciprocitate, fie pe plan personal sau profesional.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton