Zodii care se despart de Valentine’s Day. Pentru ei, 14 februarie este cea mai tristă zi

.

În teorie, Ziua Îndrăgostiților este un prilej de bucurie pentru cupluri. Cei care au pe cineva important în viața lor își doresc să celebreze dragostea ce le-o poartă prin diverse atenții și momente unice, romantice.

Dar sunt și cazuri în care lucrurile scapă de sub control, dintr-un motiv sau altul, și se ajunge la despărțire.

Iată care sunt cei cinci nativi din zodiac a căror relație se va încheia dramatic pe 14 februarie.

Berbec

Nativii Berbec se află într-o perioadă foarte stresantă din punct de vedere emoțional. Lupta lor interioară cu adevăratele sentimente pentru partener/parteneră, ținute ascunse de teama de a nu îl/o răni, ies de data aceasta la iveală în mod incontrolabil. Fără ocolișuri, Berbecul îi va spune tot ce are pe suflet celui/celei cu care își împarte viața. Nemulțumirile Berbecului, dar și faptul că a trăit într-o minciună în ultimele luni vor duce, inevitabil, la despărțire.

Taur

Este un semn loial, ce pune mere preț pe stabilitate și pe încredere. Dar încăpățânarea lor caracteristică îi determină să nu accepte sub nicio formă schimbările. Dacă sunt problem nerezolvate în cuplu, vor ieși la iveală tocmai acum, de Ziua Îndrăgostiților, și nu vor mai putea fi trecute cu vederea. Se anunță o perioadă foarte apăsătoare și obositoare emoțional pentru Taur.

Citeşte şi: Vin zile fericite și norocoase pentru toate zodiile în februarie. Când vor fi răsplătite de Univers

Citeşte şi: Cea mai norocoasă lună pentru căsătorie, în funcție de zodie. Când e cel mai bine să faci nunta pentru un mariaj lung și fericit

Citeşte şi: Cele mai răzbunătoare zodii. Nu uită și nu iartă nimic!

Citeşte şi: Cupluri de zodii incompatibile pentru căsătorie. Ei nu își pot construi o familie împreună

Leu

Sunt ahtiați după atenție și admirație și devin frustrați dacă sunt neglijați de persoana iubită. Fără să se gândească la eforturile partenerului/parteneri de a face relația să meargă, Leul va transforma Ziua Îndrăgostiților într-un scandal monstru care se poate încheia cu despărțire. Și totul se datorează orgoliului și a geloziei sale nejustificate.

Scorpion

Pe cât sunt de pasionali și atenți la persoana iubită, pe atât pot fi de geloși și posesivi. Din motive doar de ei știute, aduc în discuție chiar de Ziua Îndrăgostiților o problemă mai veche de cuplu, iar totul degenerează într-un scandal infernal, cu urlete și lacrimi de furie și frustrare. Cel mai bine ar fi ca Scorpionul să stea o vreme singur/singură, să se liniștească și să decidă ce vrea să facă mai departe referitor la relație.

Vărsător

A început luna bine, liniștit și calm, dar acum toată starea i se schimbă la 180 de grade și devine foarte irascibil și stresat din punct de vedere emoțional. Vina nu mai este a lui, ca în cazul celorlalte zodii, pentru cp descoperă o infidelitate a partenerului/partenerei peste care nu poate trece. Vărsătorul își va confrunta iubitul/iubita și apoi va pune capăt relație în stilul său caracteristic – plecând fără să se mai uite înapoi -, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton