Zodii care mint cu zâmbetul pe buze. Ei pot manipula pe oricine!

.

Tuturor ni se întâmplă să mai “scăpăm” câte o minciună din când în când, dar cât timp acest lucru nu devine un obicei, nu avem de ce să ne îngrijorăm.

Însă ce ne facem cu persoanele acelea care mint de îngheață apele, mint la ordinea zilei și o fac cu zâmbetul pe buze, ca și cum ar fi ceva natural? Astrologii spun că sunt anumite semne zodiacale care au tendința să mintă mai mult ca altele.

Haideți să descoperim care sunt acestea.

Gemeni

Mercur guvernează semnul zodiacal Gemeni. Se spune adesea că persoanele din Gemeni au o fire duplicitară. Gemenii sunt comunicatori excepționali. Iar acest lucru îi ajută să inventeze fel de fel de povești în câteva minute. Nativii Gemeni sunt destul de deștepți și nu își irosesc talentul în comunicare decât dacă au vreun interes.

De asemenea, lor le mai place să se laude chiar și cu lucruri pe care nu e posedă. Pentru a fi mereu în atenția celorlalți, cei din Gemeni tinde să denatureze adevărul în conversațiile cu ceilalți, dar se asigură că acest obicei al lor de a minți nu rănește pe nimeni.

Minciunile Gemenilor sunt mai degrabă povești pe care le creează în capul lor și le dezvăluie oamenilor din jur. Dar chiar și așa,  Gemenii ocupă primul loc când este vorba despre semnele zodiacale care mint cel mai mult.

Citeşte şi: De ce să fii mândră de zodia ta. Cele mai mari calități ale zodiei tale

Citeşte şi: Zodii care scapă de problemele cu banii în octombrie

Citeşte şi: Care sunt zilele cu ghinion ale zodiilor. Nimic nu le merge bine!

Citeşte şi: Cum consolezi zodiile părăsite. Cum le ajuți să treacă peste suferința în dragoste

Balanță

Dacă Gemenii sunt mincinoșii cu două fețe, nativii din Balanță sunt regii minciunilor. Ei își vor livra minciunile într-o asemenea manieră, astfel încât nimeni să nu se prindă.  

Nativii din Balanță posedă calitățile planetei Venus, așadar au o imaginație bogată și le plac jocurile de cuvinte.

Cei din Balanță folosesc minciuni din mai multe motive: când au probleme, mint; când cred că le lipsește statutul/poziția pe care și-o doresc, mint; când doresc să câștige, mint.

Sunt mincinoși manipulatori ce-și pot schimba deciziile într-o fracțiune de secundă și modifica în totalitate situația.

Rac

Da, se află și ei în această listă. Luna guvernează zodia Rac, ceea ce îi face pe acești nativi să fie plini de empatie și emoții. Bărbații și femeile Rac își folosesc în mare parte minciunile pentru a impresiona sau pentru a provoca pe cineva în discuțiile lor. Ei doresc să pară interesanți, așa că inventează povești în care sunt fie victimă, fie erou.

Să nu uităm că Racul nu ar răni niciodată pe nimeni cu minciuna, deoarece empatia și emoțiile sunt prea mari.

Scorpion

Cei din Scorpion pot manipula oamenii. De obicei, ei spun ceea ce oamenii vor să audă și de cele mai multe ori folosesc minciunile pentru a fi de partea cuiva.

Planeta Marte guvernează semnul zodiacal Scorpion, ceea ce le oferă încrederea de a schimba rapid partea de care se află și de a interveni în modificarea discursului. Acești nativi chiar distorsionează adevărul pentru a atrage atenția.

De asemenea, pentru a condimenta situația, ei și-ar duce minciunile la extrem, care uneori par nepoliticos pentru mulți. Se poate spune că Scorpionul se numără printre semnele zodiacale care mint cel mai mult, iar minciunile lor îi rănesc uneori profund pe ceilalți.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton