Zodii care au o puteri mentale neomenești. Știu când ceva bun sau rău e pe cale să se întâmple

.

Sunt câteva semne zodiacale ce posedă abilități și caracteristici care le fac unice în fața celorlalte. Printre acestea se numără puterea controlului, forța de influență și chiar puteri mistice, paranormale. Deși marea majoritate a oamenilor poate avea premoniții sau vise care să le dea indicii legate de ceea ce urmează să se întâmple, nu toată lumea e înzestrată cu abilități psihice neomenești.

Din cele 12 semne zodiacale, doar cele enumerate mai jos sunt intiitive, pot citi gânduri și au o sensibilitate emoțională extraordinară ce le permite să experimenteze trăiri ieșite din comun.

Pești

CONȚINUT VIDEO UNICA

Nativii Pești nici măcar nu sunt conștienți de puterea psihică pe care o au.

Ei cred că totul se rezumă la incredibilul lor simț al intuiției, care este ceva pe care toată lumea îl are, dar la ei mai este ceva în plus. Ei se bazează pe intuiția lor atunci când vine vorba de luarea deciziilor, însă știu întotdeauna când ceva bun sau rău este pe cale să se întâmple. De asemenea, sunt plini de compasiune, ceea ce este o trăsătură bună pentru cineva care poate vedea posibilele lucruri rele înaintea tuturor

Scorpion

Dintre toate semnele zodiacului, Scorpionii au capacitatea cea mai mare de a putea citi mințile celorlalți. Nu este doar faptul că pot ști ce gândești, ci par să aibă și capacitatea de a ști ce ascunzi. Este ironic pentru că ei înșiși tind să fie foarte secretoși și misterioși. Ei urăsc mincinoșii și acesta ar putea fi motivul pentru care pot mirosi mereu adevărul. Informațiile pe care le colectează psihic le folosesc pentru a-i manipula și controla pe ceilalți. S-ar putea să nu aibă încredere în alți oameni pentru că le-au văzut partea întunecată, care poate fi la fel de deranjantă ca și a lor.

Citeşte şi: Topul celor mai leneşe zodii. Nu vor să iasă deloc din zona de confort

Citeşte şi: Cum ai putea să îţi petreci timpul liber în funcţie de zodie. Ce hobby-uri ţi se potrivesc

Citeşte şi: Zodiile care nu îşi respectă partenerul. Au un comportament abuziv

Citeşte şi: Cuplurile de aur ale zodiacului. Se iubesc, strălucesc și vor rămâne împreună mereu

Gemeni

CONȚINUT VIDEO UNICA

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării și se spune despre ei că sunt înclinați să primească semnale din lumile de dincolo. Și se mai spune că ei ar putea simți când ceva rău este pe cale să li se întâmple perosoanelor la care țin.

Gemenii au o putere psihică specială și au capacitatea de a fi în mai multe locuri în același timp. Nu fizic să fie în două locuri, ci doar pe tărâmul mental, cum ar fi să fie ocupați cu un lucru, dar să se gândească la altul.

Balanță

CONȚINUT VIDEO UNICA

Balanțe nu vor să creadă că posedă abilități psihice ieșite din comun, dar asta nu înseamnă că nu le au.

Intuiția lor este mai mult legată de ceea ce se întâmplă cu alți oameni. În cazul personal, s-ar putea să nu fie clare, dar deja-vu-urile sunt întotdeauna prezente, la fel ca și premonițiile.

Pentru că nu acceptă puterea psihică pe care o au, ei se gândesc că totul este o presupunere norocoasă. Dar când o persoană face o presupunere norocoasă după alta, atunci nu mai poate fi vorba de noroc, ci de ceva ce aparține unui plan superior.

Din păcate, Balanței este prea leneșă să urmărească cu adevărat perfecționarea abilităților lor psihice, pe care, potrivit lor, oricum nu le au.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton