Zodiacul african, cel mai vechi ghid astrologic din lume. Află ce semn ești și ce spune despre tine

.

Fascinanta lume a astrologiei africane, una dintre cele mai vechi forme de astrologie, este adânc înrădăcinată în tradiția africană. Zodiacul african modelează viețile și culturile multor comunități africane, pictând o imagine vie a personalității și a destinului.

În zodiacul african există 12 semne zodiacale. Fiecare simbolizează o trăsătură distinctă a personalității și este asociată unei perioade lunare. În timp ce majoritatea sistemelor astrologice se bazează pe corpuri cerești precum soarele, luna și planetele, zodiacul african este adânc înrădăcinat în elementele pământești, viața africană și motivele culturale. Aceste semne derivă din natură, roluri în societate și activități de zi cu zi.

Zodiacul african. Află care este semnul tău şi ce spune despre tine

Iată care sunt cele 12 semne zodicale potrivit astrologiei africane, conform astrolekha.com.

Copacul Baobab (4 ianuarie – 3 februarie)

Imaginați-vă un copac Baobab puternic, rezistând cu fermitate vânturilor schimbării. Așa este, dacă te-ai născut sub acest semn, ești renumit pentru rezistența și stabilitatea ta. Ești un adevărat simbol al puterii și rezistenței, spiritul tău reflectă abilitatea Baobab-ului de a supraviețui în condiții dure. Ca Baobab ești binecuvântat cu un simț profund al sinelui, care te ancorează în marea tulbure a vieții.

Servești adesea drept adăpost pentru alții, oferind mângâiere în perioadele de nevoie. Oamenii gravitează către prezența ta stabilă și liniștitoare. Apreciezi legăturile familiale și societale și este posibil să faci alegeri care să întărească aceste legături. Relațiile pentru tine sunt toate legate de fiabilitate și consecvență.

Bogăția Chihlimbarului și a Argintului (4 februarie – 5 martie)

Dacă faci parte din semnul „Bogăția Chihlimbarului și a Argintului” sau ”Chihlimbar” în zodiacul african, ești cunoscut pentru bogăția ta de caracter și farmec. Ești atrăgător nu doar în aspect, ci și în gândire și acțiune, asemenea atractivității prețioase a chihlimbarului și argintului. Personalitatea ta strălucește de carismă, atrăgându-i pe alții în orbita ta magică.

Ca „Chihlimbar”, ai o abilitate remarcabilă de a vedea valoarea în tot ceea ce te înconjoară, fie că este vorba despre oameni sau situații. Această trăsătură te conduce adesea să faci alegeri de viață care aduc bucurie, bogăție și succes. În relații, ești generos și grijuliu, crezând în schimbul de pozitivitate și iubire. Viziunea ta asupra lumii este plină de optimism și credință în abundență.

Citește și: Zodii pe care nu le poate citi nimeni. Sunt adevărate enigme. Nu știi ce e în sufletul lor

Citește și: Cele două zodii care pot cuceri lumea dacă își unesc forțele. Nimic nu le stă în cale!

Familia (6 martie – 4 aprilie)

Semnul Zodiacului African ”Familia” se axează pe cei născuți cu inima plină de căldură și devotament pentru cei dragi. Dacă te-ai născut sub acest semn, probabil ești văzut ca sprijinul de bază al familiei și prietenilor tăi, oferind iubire și sprijin necondiționat. Ești orientat spre familie și angajat, alegerile tale de viață se învârt în jurul bunăstării și fericirii celor apropiați.

Relațiile tale sunt caracterizate de legături profunde, loialitate și respect reciproc. Sunteți o prezență reconfortantă, oferind o ureche care ascultă și cuvinte înțelepte în momentele grele. Viziunea ta asupra lumii este puternic influențată de importanța unității și a armoniei. Crezi că puterea constă în unitate și te străduiești adesea să rezolvi conflictele și să promovezi o atmosferă pașnică.

Mici servicii pentru comunitate (Iubire în fiecare zi) (5 aprilie – 4 mai)

Semnul „Iubirii în fiecare zi” sau „Mici servicii pentru comunitate” este un semn care întruchipează compasiunea, generozitatea și dragostea pentru comunitate. Dacă te-ai născut sub acest semn, ești adesea văzut ca o sursă de bunătate și empatie. Inima ta bate pentru comunitatea ta și ai tendința de a face alegeri care contribuie la îmbunătățirea acesteia.

În relații, ești profund grijuliu și înțelegător, mereu gata să întinzi o mână de ajutor. Simțul tău de iubire se extinde dincolo de conexiunile personale, cuprinzând pe toți cei din jurul tău. Ești genul de persoană care crede în a face lumea un loc mai bun, un mic act de bunătate la un moment dat. Viziunea ta asupra lumii este susținută de principiul că iubirea este un angajament zilnic, care radiază în fiecare gest mic și act de serviciu.

Citește și: Top 3 cele mai invidioase zodii, potrivit lui Mihai Voropchievici: „Vor face tot posibilul ca să te saboteze” / Video

Citește și: Ce te face să plângi ușor, în funcție de zodie. Cele mai plângăcioase zodii

Piața (5 mai – 4 iunie)

În mozaicul vibrant al Zodiacului African, semnul „Piața” este asemănat cu un bâlci aglomerat, plin de trăsături și energii diverse. Dacă descoperi semnul tău este Piața, probabil ești o persoană vie, adaptabilă, mereu deschisă la noi experiențe și interacțiuni. Oamenii născuți sub acest semn sunt cunoscuți pentru abilitățile lor impresionante de comunicare, care le permit să se conecteze cu oameni din toate domeniile vieții, asemenea unei piețe care aduce împreună diferite comunități.

Alegerile lor de viață reflectă adesea această deschidere și adaptabilitate. Ei pot alege cariere care necesită un grad ridicat de interacțiune socială și adaptabilitate, cum ar fi vânzările, planificarea evenimentelor sau ospitalitatea. În relații, ei tind să fie foarte deschiși, adaptabili și înțelegători, făcându-i ușor de înțeles. Viziunea lor generală asupra lumii este una despre acceptare și adaptabilitate, crezând în puterea comunicării și frumusețea diversității.

Strămoșul (5 iunie – 4 iulie)

Cei născuți sub semnul Strămoșului în Zodiacul African au o legătură profundă cu trecutul, tradiția și înțelepciunea. Acești indivizi au un simț profund de responsabilitate și respect față de cunoștințele transmise din generație în generație. Sunt adesea văzuți ca înțelepți dincolo de vârsta lor, încorporând natura calmă și reflectivă a unui bătrân venerat.

În ceea ce privește alegerile de viață, cei sub semnul Strămoșului sunt susceptibili să prețuiască stabilitatea și tradiția, optând adesea pentru cariere în mediul academic, istorie sau domenii care le permit să exploreze trecutul. În relații, ei sunt adesea cei care oferă un sentiment de stabilitate și înțelepciune, ghidându-i pe cei dragi cu percepția și experiența lor. Viziunea lor generală asupra lumii este înrădăcinată în respectul pentru tradiție și înțelegerea trecutului, dar asta nu înseamnă că sunt rezistenți la schimbare. În schimb, ei apreciază lecțiile pe care ni le poate preda istoria și le aplică pentru a naviga în viitor.

Judecătorul (5 iulie – 4 august)

Cei născuți sub semnul „Judecătorului” sunt înzestrați cu un puternic simț al justiției, echității și au o înclinație naturală către leadership. Personalitatea lor este evidențiată de mintea analitică și abilitatea de a lua decizii imparțiale. Alegerile de viață sunt conduse de dorința profundă pentru adevăr și justiție, făcându-Ie persoane de încredere atât în medii personale, cât și profesionale.

În relații, ești cinstit și corect, tratând pe toată lumea în mod egal și cerând același lucru în schimb. Relațiile voastre sunt construite pe bazele încrederii și respectului reciproc și vă asigurați că nimeni nu este tratat nedrept. Viziunea ta asupra lumii este cea a unui arbitru, străduindu-se mereu să mențină echilibrul și corectitudinea în toate circumstanțele.

Nucul de Kola (5 august – 3 septembrie)

Semnul zodiacal, „Nucul de Kola”, reprezintă persoane generoase, rezistente și pline de zel pentru viață. Așa cum recolta produce grâu și nucul de kola îl depozitează pentru viitor, înțelegi valoarea muncii grele și a previziunii. Alegerile tale de viață reflectă planificarea ta atentă și dedicarea de a-ți atinge obiectivele.

În relațiile tale, acționezi ca un pilon de sprijin, oferind putere și reasigurare în momentele grele. Ai tendința de a atrage oamenii cu energia ta plină de viață și pozitivitatea neclintită.

Călătorul (4 septembrie – 3 octombrie)

Persoanele născute sub semnul „Călătorului” în Zodiacul African sunt caracterizate de spiritul lor neliniștit, curiozitatea insațiabilă și iubirea imensă pentru explorarea locurilor noi. Dacă ești Călător, ești mereu pregătit să pornești într-o aventură, fie fizică, fie intelectuală. Ești o ființă independentă pentru care experiențele sunt mai importante decât posesiunile materiale. Alegerile tale de viață sunt conduse de dorința de a învăța, explora și dobândi experiențe diverse.

Relațiile tale sunt adesea marcate de sentimentul tău de libertate și flexibilitate. Formați legături cu oameni care vă înțeleg și vă respectă nevoia de spațiu și libertate. Viziunea ta generală asupra lumii este largă și deschisă la minte, rezultatul experiențelor și întâlnirilor tale cu diverse culturi și filozofii.

Distanța (4 octombrie – 3 noiembrie)

Dacă te-ai născut sub zodia „Distanței”, ești o persoană care apreciază singurătatea și introspecția profundă. Acorzi valoare gândirii profunde și adesea pari pierdut în propria ta lume. Alegerile tale de viață pot reflecta o anumită introversiune și nevoia de spațiu personal și liniște.

Relațiile tale sunt definite de profunzime și autenticitate. Preferi un cerc strâns de prieteni de încredere și cei dragi care înțeleg nevoia ta de singurătate și o respectă. Viziunea ta asupra lumii este contemplativă și filozofică; te trezești adesea gândindu-te la semnificațiile mai profunde ale vieții și ale existenței. Ai o abilitate înnăscută de a vedea dincolo de evident și de a descifra adevărurile ascunse ale vieții.

Copilul Lumii (4 noiembrie – 3 decembrie)

Dacă te-ai născut sub semnul „Copilului Lumii”, trăsăturile tale de personalitate strălucesc cu un spirit de compasiune, empatie și o înțelegere profundă a emoțiilor umane. Iubești necondiționat, iar inima ta este deschisă oamenilor din toate categoriile sociale, făcându-te cu adevărat un copil al lumii. Alegerile tale de viață sunt adesea influențate de dorința profundă de a vindeca, ajuta și aduce schimbări pozitive.

În relații, natura ta iubitoare și inteligența emoțională te fac un partener, un prieten sau un membru al familiei grijuliu și înțelegător. Vedeți lumea ca pe o tapiserie de conexiuni umane, iar viziunea voastră despre lume este înrădăcinată în credința că dragostea și bunătatea pot depăși orice obstacol.

Recolta și Grajdul (4 decembrie – 3 ianuarie)

Cei născuți sub semnul „Recoltei și Grajdului” în Zodiacul African sunt cunoscuți pentru practicitatea lor, ingeniozitatea și etica lor puternică de muncă. Așa cum recolta produce grâu și grajdul îl stochează pentru viitor, aceste persoane înțeleg valoarea muncii grele și a planificării atente. Alegerile lor de viață reflectă planificarea meticuloasă și angajamentul de a-și atinge obiectivele.

În relațiile tale, ești văzut ca o persoană de încredere. Crezi în cultivarea relațiilor cu aceeași grijă pe care ai avea tendința către o recoltă promițătoare. Viziunea ta asupra lumii este centrată în jurul ideii că ceea ce vei semăna, vei culege, iar acest principiu te ghidează în toate eforturile tale.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton