Zodia de care ar fi bine să te ferești. Nativii sunt răutăcioși și obișnuiesc să îi umilească pe ceilalți

.

În astrologia occidentală există 12 semne zodiacale, toate cu trăsături și caracteristici unice de personalitate. Chiar dacă avem cu toții momente proaste din când în când, unii au, totuși, mult mai multe decât alții.

Potrivit lui Madison Carter de la Astrofame, Capricornul a fost votat cel mai rău semn zodiacal.

Nativii Capricorn, răutăcioșii zodiacului

Astrologul susține că această zodie este greu de prezis. Într-o secundă, nativii sunt timizi, se îndepărtează de ceilalți, iar în următoarea pot face comentarii răutăcioase. Capricornii sunt mai tot timpul îmbufnați și nu ezită să face glume deplasate la adresa celorlalți.

Madison Carter consideră că dintre toate cele 12 semne zodiacale, Capricornul are și „cea mai proastă atitudine”.

Capricornul nu adoră munca în echipă

„Capricornii spun ceea ce cred și nu prea le pasă de consecințe”, afirmă astrologul. Cu toate astea, acest semn zodiacal are și cea mai proastă atitudine pentru că, chiar și atunci când lucrurile merg bine, nativii se concentrează doar pe partea negativă”, precizează Madison Carter.

Astrologul susține că, în general, Capricornul e un lup singuratic și nu este cel mai mare fan al muncii în echipă, asta pentru că nu vrea să fie distras de alții. 

Cei născuți în Balanță sunt lenți la mânie și foarte buni la inimă

Madison are convingerea că dacă dacă nu te ridici la nevelul așteptărilor unui Capricorn, s-ar putea să te judece aspru. Spre deosebire de Capricorn, Balanța este considerată cel mai bun semn zodiacal. Cei guvernați de această zodie sunt lenți la mânie și foarte buni la inimă.

Citeşte și: Top 5 cele mai iubite semne zodiacale. Nativii pe care toată lumea vrea să-i aibă în jur

Citeşte și: Minerva, horoscop 2024. Jupiter amplifică tot ce e mai bun pentru Taur. Surprize pentru patru zodii, în prima jumătate a anului

Citeşte și: Neti Sandu, horoscopul anului 2024. „Începe cu Mercur retrograd, avem trei eclipse și două seturi de combinații astrale. Nu va fi ușor!”

Citeşte și: Zodii care vor străluci în prima parte a lui 2024. Excelează în tot ceea ce fac

Citeşte și: Zodii care pierd totul în prima jumătate a anului. Atrag ghinionul ca un magnet!

Capricornul se zbate ca să aibă o bună stare materială

Capricornul iubește luxul și își folosește toate resursele ca să devină bogat. El nu vede niciodată în renunțare o opțiune. Persoanele născute în această zodie au o înclinație naturală de a urca pe scara succesului și sunt dispuse să depună eforturile necesare pentru a-și atinge obiectivele.

Capricornul este „pragmatic” în luarea deciziilor. Nativul este mai degrabă zgârcit decât un mare cheltuitor.

Nativii Capricorn manipulează lucrurile după cum își doresc

Capricornul este foarte concentrat pe atingerea obiectivelor lui, dar atunci când face asta nu ia în considerare alte opțiuni sau pe oamenii din jur, urmărește doar ceea ce își dorește.

„Tendința pe care o au de a manipula situațiile în beneficiul lor poate să te ducă, uneori, cu gândul la trăsăturile psihopatice”, susține un astrolog de la Astrotalk.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton