Care sunt zilele norocoase din martie, în funcție de zodie

.

Venirea primăverii este o bucurie pentru oricine. Și pentru a intra într-o manieră pozitivă în noul anotimp, vorbim astăzi despre zilele norocoase, liniștite și frumoase din martie, în care ni se vor întâmpla numai lucruri bune. Cel puțin așa zic astrele. Haideți să descoperim care sunt zilele din martie 2024 în care va da norocul peste noi, în funcție de zodie.

Berbec

  • Ziua norocoasă – 10 martie

10 martie 2024, este ziua în care vei primi vești extraordinare. Planetele se aliniază în favoarea ta, pentru a-ți scoate în cale oportunități foarte interesante și mult noroc. Recomandat este să se lase învăluit de energiile pozitive din jurul lor în această zi și să se bucură-te din plin de tot ceea ce li se întâmplă!

Taurul

  • Ziua norocoasă – 19 martie

Pentru nativii Taur, 19 este ziua în care li se va întâmpla ceva măreț. Stelele prevestesc noroc pe plan financiar, abundență și prosperitate. Este un moment oportun să facă următorul pas în relație sau să dacă o achiziție importantă.

Gemeni

  • Ziua norocoasă – 30 martie

30 martie le aduce celor din Gemeni energie pozitivă, optimism și mult noroc, mai ales pe plan profesional. Dacă au încredere în instinctele lor, vor lua deciziile corecte cu privire la viitorul lor la locul de muncă

Rac

  • Ziua norocoasă – 7 martie

7 martie este ziua în care energiile cerești se aliniază pentru a aduce armonie și noroc. Este un moment ideal pentru a-și cultiva relațiile și pentru a-și pune în aplicare planurile care îi vor ajuta să își vadă visul cu ochii.

Citeşte şi: Zodii nemiloase care te rănesc fără scrupule. Sunt cele mai crude semne zodiacale

Citeşte şi: Horoscop martie 2024 cu Camelia Pătrășcanu. Capricornilor le zboară banii din buzunare, Săgetătorii trebuie să-și măsoare cuvintele / Video

Citeşte şi: Zodii care primesc vești extraordinare în martie 2024. Ele încep primăvara cu dreptul!

Citeşte și: De ce să te fereşti de un Scorpion. 4 motive pentru care nu ai vrea să superi acești nativi

Leu

  • Ziua norocoasă – 14 martie

Nativul Leu se va bucura de toată atenția celor din jur pe 14 martie. Și va avea succes în tot ceea ce face. Este o zi perfectă pentru semnarea contractelor, dar și pentru a face tranzacții de tot felul.

Fecioara

  • Ziua norocoasă – 21 martie

21 martie este ziua în care Fecioara va simți că renaște.  Se va bucura de succes pe toate planurile și nu este exclus să primească vestea mult așteptată legată de unele noi beneficii la locul de muncă.

Balanță

  • Ziua norocoasă – 8 martie

8 martie este ziua echilibrului și a norocului pentru Balanță. Se vor petrece unele schimbări în foarte pe planul amoros, lucru care nu poate decât să îi încânte.

Scorpionul

  • Ziua norocoasă – 16 martie

Pentru Scorpion, vor avea loc transformări importante în planul personal pe 16 martie. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau de anunțul venirii pe lume a unui copil. Nativii singuri își pot întâlni jumătatea în această zi.

Săgetător

  • Ziua norocoasă – 7 martie

Cifra 7 este norocoasă pentru Săgetător. Poate de aceea, a șaptea zi din luna martie va fi una de neuitat pentru acest nativ. Cele mai importante schimbări vor avea loc la locul de muncă, când vor primi o veste mare de la superiori.

Capricornul

  • Ziua norocoasă – 2 martie

Capricornului îi vor fi răsplătite eforturile profesionale din ultimele luni pe 2 martie. Fie că primesc o mărire de salariu, fie că li se propune un job mai bun, veștile sunt excepționale în această zi.

Vărsător

  • Ziua norocoasă – 15 martie

Cei din Vărsător vor străluci pe 15 martie. Primesc din toate părțile susținere pentru ideile lor inovatoare, deschizându-li-se uși către noi posibilități. Va fi o zi de neuitat.

Pești

  • Ziua norocoasă – 12 martie

Ziua lor norocoasa este 12 martie 2024. Sunt alintați și favorizați de Univers, așa că vor reuși să facă tot ceea ce își propun. Rezultatele acțiunilor lor vor fi excepționale.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton